2777
2789
عنوان

جواب سوال بچه از کجا میاد

430 بازدید | 27 پست

مدتیه دخترم ازم میپرسه ک ما ادما چ جوری ب وجود اومدیم کی بچه رو میزاره داخل شکم ،یا من چ طوری ب وجود اومدم .میشه لطفا کمکم کنید تا بتونم جواب درست بهش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم می گم از خدا می خوایم و به خواست خدا بچه تو شکم مادرش گذاشته می شه و به دنیا میاد.

دیگه نمی شه به بچه بگی که از بیمارستان آوردیمت یا از آسمون افتادی پایین.😂😂

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من پسرم گفتم خدا خودش میزاره تودل مامانا.چون من دوباره باردارشدم راضی نبود نمیتونستم بگم خودم خواستم🤣

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
من مامانم میگفت باید از خدا بخوایم تا بهمون بچه بده بعدش که یکم شکم بزگ میشه فهمیدیم بچه دار شدیم ...

یکی از سوالاش همینه بچه از کجا بیرون میاد.من جوابش دادم شکم رو پاره میکنن .بعدش میگفت خب کجاست جای بریدنش

من مامانم میگفت باید از خدا بخوایم تا بهمون بچه بده بعدش که یکم شکم بزگ میشه فهمیدیم بچه دار شدیم ...

مام ساده بودیم دیگه من ب پسرم گفتم شکم و پاره میکنن گف کو جای زخمش😑من طبیعی بودم😵‍💫

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
یکی از سوالاش همینه بچه از کجا بیرون میاد.من جوابش دادم شکم رو پاره میکنن .بعدش میگفت خب کجاست جای ب ...

بگو خوب شده جاش.حالا من سربارداری بعدیم ی خط تیره افتاده روشکمم گفتم جای اومدن توعه

۹سال

من ۱۱سالگی متوجه شدم داستان چیه

همون بگو خدا هرکیو دوسش داره بهش نینی میده بزرگترشد خودش متوجه میشه بچه ها تواین سن کنجکاو میشن من یادمه عروسکامو میزاشتم زیر لباسمو میگفتم حاملم😂ی شب ک مامانم اومده بوده ببرتم بزاره تو تختم دیده بوده شکم اومده جلوو عروسک ب اون سفتیو گذاشتم زیرلباسم خوابیدم😂😭

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤