2777
2789
عنوان

افطااااری چی درست کنممم🥲🥲 کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افطاری سبک بخورید

نون و پنیر وسبزی 

گوجه خیار

شله زرد

حلوا برنجی

اونا واسه سحر درست کن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

سوپ مرغ خیلی خوبه برا افطاری برا خدم سوپ گذاشتم برای اهل بیت برنج وقیمه و سالاد والا خانواده فقط غذاهای چرب و چیلی میخورن دم افطار من نمیتونم

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

من میخوام الویه درست کنم ولی مایونز نداریم حال ندارم برم بگیرم از سرکوچه

واسه سحری هم ماهی و پلو درست میکنم شاید پلو رو کته کنم ولی اگه شیر میخریدم خوب میشد پلو رو با شیر و زردچوبه درست میکنیم ما با ماهی میخوریم 

آبگوشت هم تو ذهنم بود که البته اونو واسه فردا شاید درست کنم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

من دارم شله زرد میپزم 

ماهی هم مزه دار کردم سوخاری کنم نزدیک افطار 

شاید برنج هم بپزم 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سوپ مرغ خیلی خوبه برا افطاری برا خدم سوپ گذاشتم برای اهل بیت برنج وقیمه و سالاد والا خانواده فقط غذا ...

اره سوپم عالیه ولی دو نفر تو خونمون دوست ندارن

بچه ها حس میکنم تمام ایران واسه افطار شله زرد و این جور چیرا میخورن ولی ماها اگه یر سفره افطار فرنی با مربا گل محمدی نباشه انگار فحش ناموسیه😂ما ترکیم بقیه چیکار میکنین

تو مثل یه خواب خوب فانتزی