2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدی خوبه؟ راضی بودی ازش؟  کالیستا چطوره

اره خوبه صورتیش بلند میکنه مشکیش حجم میده

من مژه هام تقریبا بلنده ولی پرپشت نیست قبلا ازش استفاده میکدم الان اسکاندال ایز نارنجی استفاده میکنم چون نمیخوام مصنوعی بشه که ریمل زدم یه مقدار خیلیی کمشو میزنم رو یه براش دیگه بعد رو مژه هام میکشم همه فک میکنن مزه های خودمه😁

کالیستا هم فقط تعریفشو شندیم استفاده نکردم

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

واییی گلدن رز لاکاش محشرههه

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
اره خوبه صورتیش بلند میکنه مشکیش حجم میده من مژه هام تقریبا بلنده ولی پرپشت نیست قبلا ازش استفاده م ...

نه من مژه هام خیلی کوتاهه😭😂

خودمم نمیخوام مصنوعی بشه دنبال یه ریمل ام که طبیعی بنظر بیاد و بلند کننده باشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
نه من مژه هام خیلی کوتاهه😭😂 خودمم نمیخوام مصنوعی بشه دنبال یه ریمل ام که طبیعی بنظر بیاد و بلند ک ...

همون اسنس صورتیو بگیر بعد که زدی اگر خیلییی بلند نکرد روش ازون براشا بکش خیلی خفن میشه

تقویت مژه سریتا تعریفشو خیلی شندیم تاحالا استفاده نکردی؟

همون اسنس صورتیو بگیر بعد که زدی اگر خیلییی بلند نکرد روش ازون براشا بکش خیلی خفن میشه تقویت مژه سر ...

کدوم براشا؟

آره شنیدم تعریفشو نمیدونم واقعا موثره یا نه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
از کجا متوجه میشین اصله یا نه؟

ی سری تفاوتای ظاهری داره

برا این خانم که خیلی تابلو بود اصلن مارک اسنس رو نداشت

اصلش اون نوشته ای که تو کادر سیاه هست بالا تر نوشته میشه فرچشم مویی نیست سیلیکونیه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
رژ نود لوکشم خیلی خوشرنگه عاشقشم

نمیدونم چرا هیچوقت نتونستم با رژ ارتباط بگیرممم حس میکنم یچیز اضافیه رو لبم

بافتش مخملیه یا ازینایی که میماسه.؟

کدوم براشا؟ آره شنیدم تعریفشو نمیدونم واقعا موثره یا نه

براش ریمل قدیمی تریجها براش حجم دهنده

یا اینایی که مژه کارا میدن برای مرتب کردن اکستنشن

نمیدونم چرا هیچوقت نتونستم با رژ ارتباط بگیرممم حس میکنم یچیز اضافیه رو لبم بافتش مخملیه یا ازینایی ...

جامدشو دارم سبکه ولی زود پاک میشه

این سری می خوام مایعشو امتحان کنم شنیدم موندگارژش بیشتره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم