2777
2789

کنکورمو دادم، رشته ای ک میخواستمم قبول شدم، ولی همچنان اسم کنکور و آزمون و تست و قلمچی میاد، حالم بد میشه، استرس میگیرم ناخودآگاه، سرش خیلی اذیت شدم😕

💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر پسا کنکوریا همین شکلی ان... مخصوصا اونایی که اذیت شدن

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اکثر پسا کنکوریا همین شکلی ان... مخصوصا اونایی که اذیت شدن

من همکلاسیام معمولا مشاور کنکورن، بعد مثلا مجموعه ک میزنن پیشنهاد میدن مثلا کار هم کنم ب عنوان مشاور، ولی فرااااریم، حالم بد میشه، اونا اینجور نیستن 

من همش انگار یادآور روزای مزخزفمه 

💍

من همکلاسیام معمولا مشاور کنکورن، بعد مثلا مجموعه ک میزنن پیشنهاد میدن مثلا کار هم کنم ب عنوان مشاور ...

اوهوم 

دوست منم همین شکلی بود تو 6 ماه پزشکی آورد 

الان وقتی اسم کنکور جلوش میاد استرس میگیره

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.