s29aa مدیر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4231 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست داییم اومده گفته یکی دیگه از زندایی هام اومده بهش گفته مامانت که مُرد خونه اش فلان کنیم و اینا حالا مامانم اینا بهشون برخورده حالا اون زنداییم اینا که این حرفو زده شب قراره بیان خونمون حالا من مطمئنم مامانم میخواد بهش و فک کنم دعوا راه بندازه چکار کنممممممممممم 1403/01/09 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 یعنی منظورت اینه تیکه بندازیم.اصلا بلد نیسم دعوا با سیاستو🫠 تیکه نه گوگلم بزنی میاره دعواباسیاستو هرچندبابام همیشه میگه سیاست بایدتوخون طرف باشه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
khorshid_naz عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 470 تیکه نه گوگلم بزنی میاره دعواباسیاستو هرچندبابام همیشه میگه سیاست بایدتوخون طرف باشه من یکی از خواهرام یک سیاستی داره باور کن یجوری روانتو بهم میریزه ک خدا میدونه
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 من یکی از خواهرام یک سیاستی داره باور کن یجوری روانتو بهم میریزه ک خدا میدونه دقیقا هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4231 تیکه نه گوگلم بزنی میاره دعواباسیاستو هرچندبابام همیشه میگه سیاست بایدتوخون طرف باشه با حرف بابات موافقم