2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست
چادر ببند دور کمرت برو برا گیسو گیس کشی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیشه که دعوا بشع بشینه نگا کنه🙀

😂اون ک صد درصد😂😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

اول دخالت نکن امااگه به هردلیلی وارددعواشدی پشت مامانتوبگیرتودعواتنها نباشه اماباسیاست😉من جای توبودم میشستم بامامانم نقشه میریختم باسیاست به فناشون بدیم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
بنظرتون به بابام اطلاع بدم که نذاره مامانم چیزی بگه؟

نه باباتوواردنکنه البته اگه ادم پایه ای بوداوکیه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اول دخالت نکن امااگه به هردلیلی وارددعواشدی پشت مامانتوبگیرتودعواتنها نباشه اماباسیاست😉من جای توبود ...

آفرین

دقیقا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه  بابام نیستش امروز کار داشت الان ما خونه مامان بزرگم هستیم

یعنی قرار بیان خونه مادربزرگت پس

به نظرم رنگ بزن به بابات بگو دایی جانت امروز چی کرده ..

اصلا زن دایی ات یچی گفت این همین امروز اومد گذاشت به مامانت گفت زد خراب کرد ...

زنگ بزن بابات 

مهمون دیگه ای ندارید؟ خاله و دایی های دیگه ؟ 

اگه مادرت دعوایی نباشه فوق فوقش اخم کنه تحویل نگیره🤨

اول دخالت نکن امااگه به هردلیلی وارددعواشدی پشت مامانتوبگیرتودعواتنها نباشه اماباسیاست😉من جای توبود ...

زن همین داییم گفت حالا اومد خونه خودمون ، خودم میزنم پارش میکنم😂😂😂😂

ولی مامانم گفت خودمم حالیش میکنم

چجوری میشه با سیاست دعوا کرد 

دیگه جزوسیاست بازیاست اما مثلا برنگردی به طرف فحش بدی بایدخیلی ریزطرفوبه بادفحش بگیری جوری که رفت خونه تازه بفهمه

یعنی قرار بیان خونه مادربزرگت پس به نظرم رنگ بزن به بابات بگو دایی جانت امروز چی کرده .. اصلا زن د ...

نه مامانم زیاد دعوایی نیست ولی شاید اونم در بیاد چیزی بگه دعوا شه 

چون امسال زن داییم که این حرفو زده خیلی کارا کرده بهمون بر خورده

امسال رفتیم خونشون عید دیدنی حتی یه لبخند هم نزد و از مون پذیرایی هم نکرد 

ولی پارسال با اینکه باباش فوت شده بود هم میخندید هم کلی پذیرایی کرد و....

دیگه جزوسیاست بازیاست اما مثلا برنگردی به طرف فحش بدی بایدخیلی ریزطرفوبه بادفحش بگیری جوری که رفت خو ...

مرسییییی ایده خوبی بودددد

😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

مرسییییی ایده خوبی بودددد 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

خواهش