2789
عنوان

کمک

218 بازدید | 33 پست

داییم اومده گفته یکی دیگه از زندایی هام اومده بهش گفته مامانت که مُرد خونه اش فلان کنیم و اینا حالا مامانم اینا بهشون برخورده حالا اون زنداییم اینا که این حرفو زده شب قراره بیان خونمون حالا من مطمئنم مامانم میخواد بهش و فک کنم دعوا راه بندازه 

چکار کنممممممممممم

بهترین راه حل من جای تو بودم شب نمیومدم خونه😂

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بشین ناخونات روبهم بمال وازشدت گرفتن دعواشون بخند

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بشین ناخونات روبهم بمال وازشدت گرفتن دعواشون بخند

😂😂

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

چادر ببند دور کمرت برو برا گیسو گیس کشی

وای خیلی خوبی تووووو😂

😂😂

والا😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

هیچی برو تو اتاقت و گوشگیر بذار و بخواب

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)