2821
2789
عنوان

بیاین یدقه😂😂😂

64 بازدید | 8 پست

بچها بیاین ی چیزی تعریف کنم یادتونه اونروز گفتم باشوهرم قحرم دعا کنین اشتی کنم دیشب اشتی کردیم بعد موقع خاب ازم رابطه میخاست گفتم نه فردا میخام روزه بگیرم اخه نزدیک اذان صبح بود نمیشد باز دوباره باهام قحر کرد میشه دوباره دعا کنین😂😂😉😉

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم  اولا شما نباید درخواست شوهرتو رد میکردی ما روایت داریم حتی داری نماز میخوای اقات رابطه ...

حکمی برای اقایون ندادن ؟؟چون نیاز هم برای هم زن هم مرد

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

درسته ولی باید رضایشو جلب کنی روزت مشکل داره

من ی کاربر دیگه ام

منظوزم همچین حرف حدیثی برای زنان واجب کردن برای مردان هم واجب میکردن چون خیلی شوهرا ب زنانشون بی توجهن

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

عزیزم  اولا شما نباید درخواست شوهرتو رد میکردی ما روایت داریم حتی داری نماز میخوای اقات رابطه ...

خب نزدیک اذان صبح بود میرفتم حمام اذان میدادن

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
2824
2823
2791
2779
2792