parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5636 عنوان بیاین یدقه😂😂😂 64 بازدید | 8 پست بچها بیاین ی چیزی تعریف کنم یادتونه اونروز گفتم باشوهرم قحرم دعا کنین اشتی کنم دیشب اشتی کردیم بعد موقع خاب ازم رابطه میخاست گفتم نه فردا میخام روزه بگیرم اخه نزدیک اذان صبح بود نمیشد باز دوباره باهام قحر کرد میشه دوباره دعا کنین😂😂😉😉 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉 1403/01/09 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5636 روزت مشکل داره وا چرا😐😐 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
فاطمه_هستم_۲۰ عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1995 وا چرا😐😐 عزیزم اولا شما نباید درخواست شوهرتو رد میکردیما روایت داریم حتی داری نماز میخوای اقات رابطهخواست باید نماز رو ترک کنی بری کنارشاین روزه شما ایراد داره
shindia عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 3802 عزیزم اولا شما نباید درخواست شوهرتو رد میکردی ما روایت داریم حتی داری نماز میخوای اقات رابطه ... حکمی برای اقایون ندادن ؟؟چون نیاز هم برای هم زن هم مرد از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه
فاطمه_هستم_۲۰ عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1995 حکمی برای اقایون ندادن ؟؟چون نیاز هم برای هم زن هم مرد درسته ولی باید رضایشو جلب کنیروزت مشکل داره
shindia عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 3802 درسته ولی باید رضایشو جلب کنی روزت مشکل داره من ی کاربر دیگه اممنظوزم همچین حرف حدیثی برای زنان واجب کردن برای مردان هم واجب میکردن چون خیلی شوهرا ب زنانشون بی توجهن از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه
parisaaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 5636 عزیزم اولا شما نباید درخواست شوهرتو رد میکردی ما روایت داریم حتی داری نماز میخوای اقات رابطه ... خب نزدیک اذان صبح بود میرفتم حمام اذان میدادن حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉