sepishonam مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 عنوان حس شیشم🖐🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 332 پست بچها اگه سوالاتتون رو جواب میدم دلیل بر صد درصد اتفاق افتادنش نیستچون کلن همه ما دخترا حس شیشممون قویه میتونیم تو این مورد باهم بحث کنیماینده رو هیچکس ازش خبر نداره عزیزای دلمو اینا بیشتررر جنبه سرگرمی داره تا واقعیت😍😍😍 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1403/01/09 | 10:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehran1411 عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 269 اخر اخر اخرش چی حس میکنی برام راستش خیلی صحبت نکردیم که درست بتونم جواب بدم اما من حس میکنم طلاق گرفتی اما حس میکنم برنمیگرده ..احتمالا رنگ پوستت سبزه نیست؟ تو پُر هستی و سنتم حدود ۲۶ اینطوریا
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 چیزی که میخوام بگم برای خودمم عجیبه اما من فقط تو حالت چت کردن و صحبت تلفنی با کسی وقتی چند دقیقه ا ... بله ولی بعضی سوالات دوستان واقعن عجیبهحسی که میکنم من و چیزی ک میگم قرار نیست صد در صد اتفاق بیوفته و بیشتررر جنبه سرگرمی دارع آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..