sepishonam مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 عنوان حس شیشم🖐🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 332 پست بچها اگه سوالاتتون رو جواب میدم دلیل بر صد درصد اتفاق افتادنش نیستچون کلن همه ما دخترا حس شیشممون قویه میتونیم تو این مورد باهم بحث کنیماینده رو هیچکس ازش خبر نداره عزیزای دلمو اینا بیشتررر جنبه سرگرمی داره تا واقعیت😍😍😍 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1403/01/09 | 10:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13790 من وعشقم به هم میرسیم؟ نظر خانواده اش درمورد من چیه؟ کسی هست بخواد ما به هم نرسیم؟ من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12202 ارهههه میشی گلم خانوادت در اینده قراره بهت افتخارکنن مرسی زیبا. تـاسیـان `
tobetabib عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1278 دعا معارو بیخیال خدا بخاد هیچکس نمیتونه کاری کنه سجادد پافشاری کنه کسی ن نمیگه عزیز بنظرتون پافشاری میکنه؟اگه اره چه زمانی؟ مرسی که جواب میدی بهممادرش کلا منو نمیخواد؟ هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
kolah_ghermezi عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 3934 پسره ۲وعده ماموریت داداشم لغو میشع؟؟ خودم ازمون قبول میشم؟ ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡
دختر_بنفش_پوش عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1054 دوباره بپرس ندیدم سوالتو به کسی که تو ذهنمه میرسم؟ اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 ته رابطهی من و ع چی میشه!؟ @sepishonam ع چیه اخه خدانکشتت😂😂😂ازدواج فک کنم انشالله آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 به کسی که تو ذهنمه میرسم؟ بلههه آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8720 باغتون همین بهار فروش میره باردار میشی ب همین زودی اگه استدسو کناربذاااارییییی خدا از دهنت بشنوه باغمون بهار فروش میره هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 ایا بهم فکر میکنه؟ احتمال داره بیاد خاستگاری؟ بله اگه خانوادش بذارن آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
black_butterfly عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 500 الان چیکار میکنه؟ به دختره میرسه؟روزی میرسه که پشیمون شه؟ من کی ازدواج میکنم؟تروخدا همه رو بگو فداتشم🩷
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5525 کی نامزد میکنم با فامیل یا غریبه ؟؟؟مشخصاتش چیه ؟؟؟ 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7599 عزیزممن تاپیک قبلی هم براتون نوشتم پاسخ ندادیدلطف میکنید در تاپیک خودتون پاسخ بدید🌹- بابت کاری که اسفندماه رفتم گزینش، حتما درست میشه؟ کی زنگ میزنن بهم؟- آیا "ع" هم پیشنهاد معرفی شغلی میده؟ هرکدوم دو نفر و دوکار جدا ازهم هست
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 عزیزم من تاپیک قبلی هم براتون نوشتم پاسخ ندادید لطف میکنید در تاپیک خودتون پاسخ بدید🌹 - با ... کار خودت ک رفتی گزینش بهتره آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..