2777
2789
عنوان

حس شیشم🖐🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 332 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیشون رابطه رو جدی نگرفته ولی باهم حرف میزنن

عزیز جواب منم بده لطفا

زهرا و سجاد بهم میرسن؟سجاد منو دوست داره؟مانعی هست؟دلش به جلو اومدن هست؟مرسییییی لطفا همه رو ج بده عزیزممم

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
زهرا وسجاد بهم میرسن؟چه زمانی؟مانع دارن؟سجاد عاشقه یانه؟لطفا همه رو جواب بده عزیزممممم

اره مادر سجاد یا یکی از اقوامشون انگار راضی نی

آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق‌..

جواب منم بده خواهش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ایشالا میری سرکار😍😍😍

ایشالا 🥲🥲 دعا کن واسم🥲🥲🥺

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

نارضایتیش چجوریه؟نمیخواد فعلا ازدواج کنه یا کلا میخواد عروس من نباشم؟خوده سجاد دلش به جلو اومدن هست ؟یا دعا گرفتن؟

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
نارضایتیش چجوریه؟نمیخواد فعلا ازدواج کنه یا کلا میخواد عروس من نباشم؟خوده سجاد دلش به جلو اومدن هست ...

دعا معارو بیخیال خدا بخاد هیچکس نمیتونه کاری کنه

سجادد پافشاری کنه کسی ن نمیگه

بپرس گلم

میشه بگین من باردارم؟ امسال باغمون چه ماهی فروش میره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میشه بگین من باردارم؟ امسال باغمون چه ماهی فروش میره؟

باغتون همین بهار فروش میره

باردار میشی ب همین زودی اگه استدسو کناربذاااارییییی