sepishonam مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 عنوان حس شیشم🖐🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 332 پست بچها اگه سوالاتتون رو جواب میدم دلیل بر صد درصد اتفاق افتادنش نیستچون کلن همه ما دخترا حس شیشممون قویه میتونیم تو این مورد باهم بحث کنیماینده رو هیچکس ازش خبر نداره عزیزای دلمو اینا بیشتررر جنبه سرگرمی داره تا واقعیت😍😍😍 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1403/01/09 | 10:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 جالبه ،خودت از روی حس میگی یا کارت میریزی ازروی حس میگمگفتم جنبه سرگرمی داره یکم گپ بزنیم هیچکس از اینده خبرنداره آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
دختر_بنفش_پوش عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1054 پسره ۲وعده من به کسی که جدا شدم میرسم ؟ هنوز به فکرمه یا فراموشم کرده ؟ اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
جلسامبممسمکیلکایتکیس عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 10560 پسره ۲وعده برامنوبگو میتونم مهاجرت کنم؟ ❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
leeleeya عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 377 راجب امیر ارسلان هر چی حس می کنی بگو؟ راجع به من و اتفاقهایی که قراره امسال برام بیفته یکم میگی؟ همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 من به کسی که جدا شدم میرسم ؟ هنوز به فکرمه یا فراموشم کرده ؟ ادم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه نرو سمت کسی ک باهاش کات کردی اینو خواهرانه میگم بهت آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
دختر_بنفش_پوش عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1054 ادم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه نرو سمت کسی ک باهاش کات کردی اینو خواهرانه میگم بهت دلیلش خاص بود وگرنه همو دوست داشتیم 🙂 اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
آرمیون عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 921 قربونت پسر شیطونیع سنش کمه مگه نه؟ منظورت از سن کم تا چه سنی؟ نمیشناسمش فقط چند بار ازم کمک گرفت درسی
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 راجع به من و اتفاقهایی که قراره امسال برام بیفته یکم میگی؟ از مشکلاتت عبور میکنی امسال سال خوبیه برات و فک کنم قراره یع تغییری تو زندگیت بدی که مثبته آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
مهاسانا عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 5775 ادم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه نرو سمت کسی ک باهاش کات کردی اینو خواهرانه میگم بهت اسی چرا جواب منو ندادی؟ لایک کردی فقط
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 منظورت از سن کم تا چه سنی؟ نمیشناسمش فقط چند بار ازم کمک گرفت درسی نمیدونم انگار مثلن۱۶ یا۱۷ سالس؟کلن زیر۲۰ ساله آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
آرمیون عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 921 راجع به من و اتفاقهایی که قراره امسال برام بیفته یکم میگی؟ اسی حس ششم ، من نیستم
نوتلاجذاب عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 615 از مشکلاتت عبور میکنی امسال سال خوبیه برات و فک کنم قراره یع تغییری تو زندگیت بدی که مثبته تو تاپیکم تگت کردم لطفاً جواب بده
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 اسی چرا جواب منو ندادی؟ لایک کردی فقط ندیدم الان میدم آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
leeleeya عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 377 از مشکلاتت عبور میکنی امسال سال خوبیه برات و فک کنم قراره یع تغییری تو زندگیت بدی که مثبته عالیه و دقیقا همینطوره،فکر میکنی درست و خوب پیش میره؟ همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️