2777
2789

واقعا برام سوال چرا اینجوری شدن ! خیلی سال ها ولی هر سال بدتر میشن 

طرف زن داره میاد دنبال دوست دختر 

سنش هنوز دو رقمی نشده دنبال رل

میرن تو رابطه تعهد ندارن ، صداقت ندارن ، حداقل یکم شعور و حیا ام ندارن بابا 

دلمون به چی اونا خوش باشه آخه 

فقط کل زندگیشون نیاز خودشونه و همین براشون مهمه ! 

تا می بینن یکی دوستشون داره مثل احمقا ازش دور میشن 

چنان سریع آدمو فراموش می کنن انگار نه انگار چند سال به طرف بودن !! ذره ایی انسانیت تو وحودشون نیست 🙂💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

پیدا میشه ماعرضشو نداشتیم مثه بعضیا زرنگ باشیم بگردیم خوباشونو پیدا کنیم اگه نه اینایی ک توی فامیل و بعضا دوستلنون میبینیم واسه پارتنراشون سنگ تموم میذارن از ماه ک نیومدن خواهرمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیدا میشه ماعرضشو نداشتیم مثه بعضیا زرنگ باشیم بگردیم خوباشونو پیدا کنیم اگه نه اینایی ک توی فامیل و ...

نمیدونم واقعا به شانس بستگی داره یا چی 

هیچوقت دنبال ثروت و چهره طرف نبودم فقط دنبال اخلاق خوب و فهمیده بودم که اونم پیدا نشد ! نمی فهمم واقعا خواسته بزرگی مگه !!! 

من نمی‌دونم خداوکیلی دیگ اصن خسته شدم 

دو سال و نیم با طرف بودم چنان ولم کرد رفت بی دلیل و بی حرفی چیزی اصن موندم تو شوک ۷ ماه !

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

نمیدونم واقعا به شانس بستگی داره یا چی  هیچوقت دنبال ثروت و چهره طرف نبودم فقط دنبال اخلاق خوب ...

منم الان یک هفته اس نامزدم از،شب عید رفته ، اونم با یه دعوای الکی انگار میخواست جنگ زرگری راه بندازه ک بره 

منم الان یک هفته اس نامزدم از،شب عید رفته ، اونم با یه دعوای الکی انگار میخواست جنگ زرگری راه بندازه ...

میگم که همینن بخدا دیگه حتی به زن خودشونم توجه ندارن محبت قلبی ندارن چه برسه به دوست دختر آخه 

میگم که همینن بخدا دیگه حتی به زن خودشونم توجه ندارن محبت قلبی ندارن چه برسه به دوست دختر آخه 

من دیگه بریدم، هر روشی ک فکرشو بکنید هرمحبتی هر هزار مدل دلبری و فلان ودوره عشق .....اینارو روش،پیاده کردم ج نداد