soyon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4241 عنوان میتونم یا نمیشه؟ 67 بازدید | 6 پست خواهرم سرما خورده ولی من این چند روز کار مهم دارم و نباید مریض شم امروز یکم حس میکنم خستم چیکار کنم ؟میشه کاری کرد وقتی در معرض ویروس هستی مریض نشی؟ با کسایی که دست و پاهاشون میلرزه مهربون تر باشین🙂 1403/01/09 | 07:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7252 اسپند دود کنگریپ فروت بخورماسک بزنآب نمک قرقره کنازش دور باش مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔
leeleeya عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 377 نه امیدی نیست😂😂😂 همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️
paridayan عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 1045 ماسک بزننزدیکش نشووسیله هاشو جدا کن از مال خودتاب زیاد بخوردم نوش مصرف کن
۳۳۸narjes عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2170 راهکار سنتی پیاز تکه کن بذار تو خونهاسفند دود کنبدن خودتم تقویت کن از ماسک استفاده کناگه هوا سرد نیست پنجره باز بذار هوا عوض بشه و خونه تهویه مناسب داشته باشه خدایا شکرت🩷
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 تقویت بدنخواب زیادسحری وافطارقرص سرماخوردگی نصفه بخور مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......