2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دختر من لوزه عمل کرده الان دوباره درگیریم

سلام.خوندم تو تاپیک نوشتین دخترتون عمل لوزه انجام داده و گویا برگشته باز.منم پارسال پسرم عمل کرده الان باز لوزه سوم برگشته دکتر فرامرزی نوبت دوباره عمل دادن.البته قبلا پیش ی دکتر دیک عمل شد.میخاستم بدونم شما پیش کی عمل کردین؟الان برا برگشت مجدد چیکار کردین پس

سلام.خوندم تو تاپیک نوشتین دخترتون عمل لوزه انجام داده و گویا برگشته باز.منم پارسا پسرم عمل کرده ال ...

علائمش چیه؟

من بردم‌دکتر الرژی گفت از الرژی هست با دارو علائم‌رو داره کنترل میکنه خر و پف  هاش قطع شده 

ولی به علائم‌بستگی داره

سلام.خوندم تو تاپیک نوشتین دخترتون عمل لوزه انجام داده و گویا برگشته باز.منم پارسا پسرم عمل کرده ال ...

علائمش چیه؟

من بردم‌دکتر الرژی گفت از الرژی هست با دارو علائم‌رو داره کنترل میکنه خر و پف  هاش قطع شده 

ولی به علائم‌بستگی داره

علائمش چیه؟ من بردم‌دکتر الرژی گفت از الرژی هست با دارو علائم‌رو داره کنترل میکنه خر و پف  هاش ...

بینی گرفتگی شدید داره مخصوصا موقع سرما خوردگی کلا خواب ندارع.خرو پف هم داره با دهن باز میخابع .شما پیش کی عمل کرده بودین؟منم اسپری موموتازون با قرص پردنیزولون دکتر داد یکم بهتر شد باز سرما خورده همه علایم برگشت 

بینی گرفتگی شدید داره مخصوصا موقع سرما خوردگی کلا خواب ندارع.خرو پف هم داره با دهن باز میخابع .شما پ ...

به دختر منم ممتازون جواب نداد

فعلا نئوتادین دادتش با اسپری ناگزنولا

منم بروم فرامرزی هر کاری ش کردم گفت عمل نمیکنه تا تابستون گفت ببر شهر خودتون فقط یک ماه بعد عمل خوب بود با هولسن بیماری تمام علائم برگشت

به دختر منم ممتازون جواب نداد فعلا نئوتادین دادتش با اسپری ناگزنولا منم بروم فرامرزی هر کاری ش کرد ...

ارع پارسال عمل نمی‌کرد الان ولی ب من نوبت عمل داده.مشکل اینه ک با دارو برا مدتی خوبه ولی سرما ک میخوره دوباره شروع میشه. اینجوری میخاد کل سال دارو بدم بهش.ولی خب هزینه عملش زیاده بیمارستان  خصوصی عمل می‌کنه.

ارع پارسال عمل نمی‌کرد الان ولی ب من نوبت عمل داده.مشکل اینه ک با دارو برا مدتی خوبه ولی سرما ک میخو ...

هزینه ش یک طرف هست اینکع بچه دوبلره عمل شه یو طرف 

اینکه ادم چشمش میترسه دوباره برگرده هم یک طرف

هزینه ش یک طرف هست اینکع بچه دوبلره عمل شه یو طرف  اینکه ادم چشمش میترسه دوباره برگرده هم یک ط ...

دقیقا.منم آرامش ندارم اصلا همش میگم اگه باز برگرده چی.ولی دارو هم جواب نمیده البته این اسپری ک شما میگین هنوز استفاده نکرده.الان متخصص آلرژی ک میبرین شیرازع؟