با بیهوشی بهتره یا بی حسی استراحت مطلقه بعدش؟بعد از دوسه هفته مطلق میشه دوسه روزی یکبار رفت حمام؟من درد و انقباض شدید دارم بعد از سرکلاژ دیگ انقباض مهم نیس؟؟
من سرکلاژ شدم . بیهوشی بود که قطعا بهتره تا بی حسی. بعد بیدار شدن درد خفیف پریودی داشتم که مسکن اینا میدن چیزی متوجه نمیشه. دکترم خ خوب بود در حد چند قطره فقط خون اومد .اما شنیدم بعضیا یک روز دو روز لکه بینی داشتن تا زخم خوب شه که اونم مشکلی نیست. من بعد عمل که صبح بود غروب مرخص شدم خونه دوش گرفتم در حد ۵ دقه . بعد ۱۰ روز استراحت مطلق داشتم بعدش حتی مجاز به رابطه هم شدم چون وضعیت خوب بود اماااااا من نه تنها رابطه نداشتم هیچ تا آخر به خودم استراحت مطلق دادم. حموم و کارهای سبک اینا میکردم .هر شب هم شیاف پروژسترون داشتم از ۳ ماهگی تا پایان ۸ ماهگی
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شدم کارای خونمو درحد ظرف شدن اشپزی جارو میکردم ولی کم سرکلاژ کنی دیگه استراح ...
عزیزم چند هفته سرکلاژ شدی چند بود طول سرویکست بعدش چند شپ بیهوشی بودی یا بی حسی دردم داشتی؟دلیل سرکلاژم یکی که ۳۱هس طول رحمم و لب مرز یکی ام درد شدیدددد واژن وانقباض دارم میشه همه رو جواب بدی
من سرکلاژ شدم . بیهوشی بود که قطعا بهتره تا بی حسی. بعد بیدار شدن درد خفیف پریودی داشتم که مسکن اینا ...
عزیزم چند هفته سرکلاژ شدی چند بود طول سرویکست بعدش چند شد دلیل سرکلاژم یکی که ۳۱هس طول رحمم و لب مرز یکی ام درد شدیدددد واژن وانقباض دارم بعد از سرکلاژ دیگ انقباض مهم نیس؟