2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

127 بازدید | 5 پست

من ۶ماهه باردارم باشوهرم رفتیم بیرون ابگوشت میفروختن بوش کل خیابونو برداشته بود بدجور دلم خاس گفتم برام بخره نخرید گف گرون میدن حالا دو روزه سینم سفت شده درد داره چون نخوردم اینجوری شدم خدا جوابشو بده میترسم بچه طوریش بشع خودم به جهنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نخوردی سینت سفت شده؟ نه بابا اینطوریام نیس ک دیگه هر کی چیزی هوس کنه بش نرسه یه چیزیش بشه، مگه ک ...

اره مگه من بدن خودمو نمیشناسم چن بار اینطوری شدم رفتیم خونه یه زنه اون منو با تیکه نون ترسوند با مشت میزد به پشتم فرداش سینم شل میشد دیگه دردی نداشت 

شوهرت ک معلومه خیلی خسیس ....ولی با چیزی هوس کردن و نخوردن ک بچه طوریش نمیشه شاید عصبی شدی بخاطر،اون ...

ن عصبی نشدم من یه سالی میشه اینطوری میشم دکترم رفتم سونوهم کردن گفتن هیچی نیس بازم سینم سفت بود و درد میکرد نمیتونستم دست بزنم رفتیم پیش یه زنه تو دهات اون با یه تیکه نون محکم زد به پشتم ترسیدم بعدش خوب شدم تنها راهش اینه