2777
2789
عنوان

بیایید براتون سوره حمد بخونم

149 بازدید | 31 پست

حاجتتونو بگید براتون دعا کنم شمام دعام کنید امسال بچه به بغل باشم و سلام و صالح باشه ممنونم🌱

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

ممنونم عزیزان دعا در حق همدیگه زوتر اجابت و مورد قبول درگاه حق میشه. هر کسیو لایک کردم یعنی براش خوندمو دعا کردم

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

واسعه ماهایی ک هنوز سینگیلم میخونی

چه ربطی داشت برای حاجتت میخونم 🌱

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792