2777
2789
ازدواج سنتی داری  یکی دوستت داره ولی باهاش ازدواج نمیکنی تا الانم پیش قدم نشده

سلام عزیزم خوبی؟

میشه بگی بین منو دخترداییم وجاری خواهرشوهرم کدوممون زیباترهستیم؟

ومن کی باردارمیشم؟

وحس پسرخالم نسبت بهم چیه؟

امسال برات چند تا خواستگار میاد که یکی از فامیل هست  تابستان امسال نامزد میکنی و ازدواجت برپای ...

ازمونمو قبول میشم ؟

حسش بهم چیه باهاش ازدواج میکنم ؟

کی ازدواج میکنم چطور باهاش اشنا میشم 

میشه هرچی راجیم حس میکنین بگین شغلی ازدواج و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال برات چند تا خواستگار میاد که یکی از فامیل هست  تابستان امسال نامزد میکنی و ازدواجت برپای ...

چه دعایی کنمت بهترازاین خنده ات ازته دل❤ گریه ات ازسرشوق😄 فامیل دوره ایا چون اکسرمردای فامیلمون ازدواج کردن  اول اسمش اگه میدونی اولین نفری بودی این طوری گفتی😘

برا من چند سالگی خاستگرا میاد 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

لطفا منم بگو حالم بده امیر کِی برمیگرده دوباره؟؟از استوری امشب چی فک کرد پیش خودش چرا عصبانی شد؟؟لطفا بگو دعات میکنم

ازدواج سنتی داری  یکی دوستت داره ولی باهاش ازدواج نمیکنی تا الانم پیش قدم نشده

من باردارم؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.