2777
2789

؟

شوهرتون میدونه نی نی سایت چی هست ؟

من میدونه 

ولی نمیدونه قایمکی میام اینجا 

‌وای به حالم اگه بفهمه😰😬

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

مگه چی میشه؟

منم شوهرم نمیدونه

البته ندارم شوهر

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ممننننن

اصلا نمیدونه تو‌همچین‌سایتی عضوم فقط میبینه‌بعضی وقتا میام زیاد نمیپرسه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

نه نمیدونه اصلا منم هیچی از این سایت ابدا نمیگم خودشم یه روزی یه جایی این سایت و بفهمه از من بپرسه نی نی سایت و میشناسی یا رفتی تو اون سایت با یه قیافه متعجب میگم چی؟؟؟نی نی سایت دیگه چیه؟؟؟چیکار میکنن تو اون سایت اصلا برای چی هست؟؟؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

میدونه اینجا عضوم

اوایل ب دوستاش میگفت به خانماتون بگید مینی سایت عضو شن کلی چیزی یاد میگیرن و سرگرم میشن😁

نینی سایت و میگه مینی سایت🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

پیش خودشون عضو شدم اسم کاربریم هم ایشون زدن هر چی میزدیم تکراری بود ایشون انتخاب کردن اسمو سال تولدم باشه

کنارشون میشینم و تو سایت میچرخم گاهی تاپیکا رو نشونشون میدم یا کامنتای بامزه و یا عجیب و میخونم براشون 

مگه اینجا کجاس که به صورت سکرت واردش بشیم و هیچ کس نفهمه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

میدونه اینجا عضوم اوایل ب دوستاش میگفت به خانماتون بگید مینی سایت عضو شن کلی چیزی یاد میگیرن و سرگر ...

چه شوهر خوبی داری مال من اوایل میدونس گفته بودم خواننده خاموشم دنبال کاربریم می‌گشت که بفهمه چی گفتم و.. او موقع هر چی دعوامون میشد میگفت از بچهای نی نی سایت یاد گرفتی انگار بچمه دیگه نذاشتم بفهمه اینجام 

چه شوهر خوبی داری مال من اوایل میدونس گفته بودم خواننده خاموشم دنبال کاربریم می‌گشت که بفهمه چی گفتم ...

اوههه...

چه مرد ظلمی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...