bedonbalezekerya مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2376 عنوان دانشگاه 124 بازدید | 7 پست من با دیپلم فنی صنایع غذایی ( فنی بودم )میتونم آزاد حقوق بخونم ؟ رشته های بدون کنکور فنی تو پیام نور رو هم بگید تو گوگل زدم اصلا متوجه نشدم مثلا جلوی علوم انسانی یه چیزی نوشته یعنی با دیپلم انسانی میشه رفت فقط ؟ کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 1403/01/08 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bedonbalezekerya مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2376 آره از کاردانی شروع کن ببخشید یعنی چی من اصلا سردرد نمیارم از این چیزا یعنی برم دانشگاه آزاد شهرمون دیپلم فنیمو ببرم بگم میخام حقوق ثبت نام کنم ؟ کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد
par75 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 7465 ببخشید یعنی چی کم اصلا سردرد نمیارم از این چیزا یعنی برم دانشگاه آزاد شهرمون دیپلم فنی ... آره ببر احتمالا ۱۲ رو نخونده باشی ۲سال باید ی مقطعی ب نام کاردانی بخونی بعدش ۴سال همی مقطعنی ب نام کارشناسی بخونی
bedonbalezekerya مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2376 آره ببر احتمالا ۱۲ رو نخونده باشی ۲سال باید ی مقطعی ب نام کاردانی بخونی بعدش ۴س ... دوازذه رو خوندم کاردانی همون فوق دیپلم ؟ کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد
rominagshdrb عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2540 ببخشید یعنی چی من اصلا سردرد نمیارم از این چیزا یعنی برم دانشگاه آزاد شهرمون دیپلم فنی ... نه اینطوری نیست، باید تو انتخاب رشته شرکت میکردی اگر قبول میشدی میرفتی برا ثبت نام
par75 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 7465 دوازذه رو خوندم کاردانی همون فوق دیپلم ؟ آره پس احتمالا نیازی ب کاردانی نداری ببین راحت میگیرن استرس نداشته باش برو بپرس حصوری
bedonbalezekerya مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2376 نه اینطوری نیست، باید تو انتخاب رشته شرکت میکردی اگر قبول میشدی میرفتی برا ثبت نام تازه دیپلم گرفتم مدیر اونجوری گفت کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد