2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد

117 بازدید | 23 پست

انقد دلم نی نی میخواد ولی بخاطر شرایطی که دارم از بارداری میترسم که نتونم تحمل کنم چون سه بار عمل قلب باز کردم دوبار شکمم عمل کردم شکمم یه بار آپاندیس یه بار فتق بچه ها همش میترسم شکمم بیاد جلو نفسم تنگ بشه اذیت بشم ولی میبینم دوستام باردار میشن انقد غصه میخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله بهترین ها قسمتت بشه

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

عزیزمم..با دکترت مشورت کن اگر اجازه داد اقدام کن.. من یه دونه دارم ولی خیلی دلم میخواس الان دومی رو باردار بودم که به دلایلی نمیشه فعلا❤️‍🩹

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

عزیزمم..با دکترت مشورت کن اگر اجازه داد اقدام کن.. من یه دونه دارم ولی خیلی دلم میخواس الان دومی رو ...

فقط از قلبم میترسم که نیارم و دچار نفس تنگی نشم دوستم میگه ریسکش قبول کن یه بار امتحان کن یا میشه یا نمیشه

وا چرا خب برو پیش یه دکتر خب زیر نظر  بچه دار شو منم مشکل تشنج داشتم مادر زادی نبود ولی زیر نظر ...

خداروشکر اره کلا شرایطم جوری که مدام باید تحت نظر دکترای قلب تهران باشم و واسم سخته هی این راه برم بیام اونم تو بارداری