2777
2789
عنوان

نامزدم اشکمو درآورد😭😭 +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 73 پست
با عرض احترام و ادب من تحت هیچ شرایطی به این سفر نمیرم آدمی که از ابتدا یهویی هاش شروع بشه و شما ر ...

نه اینطور آدمی نیست که بخواد اجبارم کنه میدونم الان نیم ساعت دیگه خودش پیداش میشه تا از دلم دربیاره

ازین ببعد سعی کن توام توی رابطه مسئولانه و درست و بااحترام رفتار کنی و توقع عشق بی‌قید و شرط از نامزدت نداشته باش

اونجا که گفتی نمیخوام فردا ببینمت و پیام نده و خدافظی کردی خییییلی تند رفتی اون داشت حرف میزد باهات

باید تمرین کنی بتونی ناراحتیات و خواسته هات رو بالغانه مطرح کنی نه با قهر و لج 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم به نظرم با هم حرف بزنید با لحن بهتر بگید دوس ندارم یه دفعه برنامه بچینی خبر بدی یا هر چی که نا ...

اونم گفت یادم نمیره ولی همیشه تا نیم ساعت یادشه و اصلا کینه ای نیست میتونه درکم کنه که هم سنم کمه و هم عصبی بودم و مراقب حرفام نبودم

می‌دونم منم اینجوری بودم فقط در رابطه با اون انقد ضعیفم  اونم اولا منو لوس میکرد  ولی خب ...

عزیزم ممنون از راهنماییت😂❤️

درسته گاهی اوقات غیرقابل تحمل میشم فقط اون طفلیه که منو تحمل میکنه دلم برا بچم سوخت

واقعا؟ بنظرتون خیلی تند حرف نزده ؟ من از همون موقع دارم گریه میکنم قلبم تیکه تیکه شد با طرز حرف زد ...

عزیز حالت خوبه ؟؟ شما تند حرف زدید نه ایشون 

واقعا لجبازی و تمسخر تو تک تک پیام هاتون بود 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ی نصیحت بکنم بهت تو الان شوهر داری عقدین اینکه هرچیزی بگی بعد با خودت بگی عب نداره سنم کمه یا خودم ادم عصبی ایم اون خودش میدونه تا یجایی جواب میده،اما خب اگ باسیاست باشی به این فکرمیکنی یسال دیگ بگذره این ادم باخودش میگه ک زن من هنوز بچست ؟؟هنوز عصبیه؟من چطور با یه بچه قراره زندگی کنم و بخوام پشتم باشه تو زندگی وقتی انقد حساس و بچگانه رفتارمیکنه

با سیاست باش عزیزدلم

باید سعی میکردی حفظش کنی الان باید سعی کنی برگردونیش با ازدواج آدم باید منطقی تر و مستقل تر و خانم ت ...

عزیزم درست میگید من هنوز نتونستم پخته بشم و رفتار خانومانه و  منطقی داشته باشم وبی سعی خودمو میکنم اونم اینو میدونه و بهم حق میده و جدی نمیگیری حرفامو تو عصبانیت

اسی یه نصیحت

نظرات اینجا رو زیاد جدی نگیرر

بعضیا تا پای طلاقم میبرنت سر موضوعات کوچیک چون بچه سال زیاد هست اینجا

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
اونم گفت یادم نمیره ولی همیشه تا نیم ساعت یادشه و اصلا کینه ای نیست میتونه درکم کنه که هم سنم کمه و ...

بسیار هم عالی شما هم سعی کن روی حرفات کنترل داشته باشی و صبوری رو تمرین کنی❤

اگه دوس داری بگو چن سالته و اختلاف سنیتون چقدره؟

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
نه اینطور آدمی نیست که بخواد اجبارم کنه میدونم الان نیم ساعت دیگه خودش پیداش میشه تا از دلم دربیاره

دیگه عزیزم اگه شما همچین چیزی میدونی، تاپیک زدنتون چیه

ولی بخوام صادقانه بگم، چون هنوز تو شور و شوق ازدواج هستین یکسری چیزها رو نمیشه متوجه بشین

ماهایی که از دور نظاره‌گر هستیم، پیچش مو رو میبینیم؛ شما خود مو

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
بسیار هم عالی شما هم سعی کن روی حرفات کنترل داشته باشی و صبوری رو تمرین کنی❤ اگه دوس داری بگو چن سا ...

من 19 اون 24

من کم تر از سنم منطقی ام و اون خیلی بیشتر از سنش عاقله

ما اصلا قرار نبود که ازدواج کنیم به این زودی پدر مادرم خیلی مخالف بودن اما نامزدم چون عاشق هم شده بودیم گفت هر شرایطی که داری رو من قبول میکنم فقط با هم باشیم بعدش که قبول کردم گفتم یه سالی محرم باشیم فقط تا عقد ولی قبول نکرد از صیغه بدش میومد خودش اجبار کرد که زود رسمی کنیم همه چیرو وگرنه اون میدونه من چقدر فشار کنکور داره اذیتم میکنه و در شرایطی روحی خوبی به سر نمیبرم بخاطر همین خیلی هوامو داره و موقع دعوا هیچی نمیگه کلا الان اولین بار بود که باهام جدی برخورد کرد من یکم شوکه شدن واقعا

خیلییی ممنونم از تمام راهنمایی های دلسوزانه تون ❤️😊

من رو حرفاتون خیلی فکر میکنم حتما 

تمام نظراتو دونه به دونه خوندم ولی نتونستم به همه شون جواب بدم ببخشید بازم ممنون از همه تون🌸❤🌸