2777
2789

سلام

یکی دو روز قبل سال تحویل و از دیروز این علامتو دارم

درد شدید گردن و ستون فقرات

بیحالی

درد استخونای انگشتای دستم

خیلی درد دارم و با خوردن ناپروکسن هم خوب نشدم

ممکنه ام اس باشه؟😭

ویتامین دیم هم ۱۰یا ۲۰هستش

نه ممکنه رماتیسم باشه

مادربزرگم رماتیسم داره علائم شما رو داره

بند انگشتاتون درد نمیکنه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درد میکنه

علائم رماتیسم مفصلیه

ازمایش رماتیسم بدید حتما

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

خدا رحم کنه خیلی جوونم که😭

نگران نباشید ایشالا که چیزی نیست

اگه توی منطقه مرطوب زندگی نکنید دیگه اوکیه

نه عزیزم علائم کار کردن زیاده دقیقا منم همینم همیشه گردن درد و ستون فقرات د د شدید چند رو ی استراحت ...

بیحالی دست و پاهم دارید؟؟؟؟

الان که فکر میکنم تو این چند وقت خیلی بد خوابیدم

ایشالا که از همون باشه

بیحالی دست و پاهم دارید؟؟؟؟ الان که فکر میکنم تو این چند وقت خیلی بد خوابیدم ایشالا که از هم ...

بله دارم حتی سرگیجه فشارم خیلی پایین میاد نگران نباش عزیزم هر چی باشه ام اس نیست بیشتر مبه نظرم مشکل ما از همین ستون فقرات و مهره ها وایناست من حتی دستانم بی حس میشه باید ام آر ای داد