2777
2789

چند شب پیش یه بیمار داشتبم اقای۴۵ ساله که یک ماه بود درد قفسه سینه بصورت متناوب وخستگی و تنگی نفس با فعالیت داشت با اورژانس  تماس  گرفتند، حین انتقال ب بینارستان دچار ایست قلبی شده و دخترش همراه ما بود، یکبار شوک دادن وماساژ قفسه سینه  بصورت کامل برگشت  وهوشیاریش کامل برگشت و هیچ حسی قشنگ تراز کمک کردن ب حیات یک نفر دیگه نیست، پیگیرشدم دیذم انژیوپلاستی شد وخطر رفع شد، خواهشا دردهای قفسه سینه را مخصوصا افراد دیابتیک و معتاد وافراد مسن جدی بگیریند.... 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

ببخشید شما پزشک هستید؟ یه سوال در مورد قلبم دارم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
ببخشید شما پزشک هستید؟ یه سوال در مورد قلبم دارم

نه ولی کادر درمانم بپرسین درخدمتم 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی کادر درمانم بپرسین درخدمتم 

من مادرزادی، یکی از دریچه های قلبم گشاده..سالهای اخیر دچار دردهای شدید ناگهانی قلبم میشم  و دائما دچار نفس تنگی هستم..دردها دائمی نیس ولی نفس تنگی دائمیه..به دکترم دسترسی ندارم،میشه بپرسم این حالتم خطرناکه یا نه؟

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
من مادرزادی، یکی از دریچه های قلبم گشاده..سالهای اخیر دچار دردهای شدید ناگهانی قلبم میشم  و دائ ...

کیا بیشتر تنگی نفس دارین؟؟ چکاری بهترش میکنه وچکاری بدتر

کیا بیشتر تنگی نفس دارین؟؟ چکاری بهترش میکنه وچکاری بدتر

تمام طول شبانه روز..میشینم و عمییییقق نفس میکشم،بعضی وقتا که از خواب بیدار میشم دچار سرگیجه ی شدید میشم فقط تو حالت نشسته راحتم در حالت دراز کش خیلی اذیتم،به خاطر این مسئله خواب درست حسابی هم ندارم

تمام طول شبانه روز..میشینم و عمییییقق نفس میکشم،بعضی وقتا که از خواب بیدار میشم دچار سرگیجه ی شدید م ...

این مدت مراجعه کردین؟؟ 

این مدت مراجعه کردین؟؟ 

جدیدا نرفتم ولی سری قبلی که که رفتم حدودا سال قبل گفتن که باید اکو قلب بری و..منم گرفتاری زیاد داشتم دیگه پیگیر نشدم،ولی اخیرا واقعا اذیتم میکنه این موضوع

جدیدا نرفتم ولی سری قبلی که که رفتم حدودا سال قبل گفتن که باید اکو قلب بری و..منم گرفتاری زیاد داشتم ...

حتما باید برین پشت گوش نندازین