2777
2789
عنوان

سونوی واژینال..

267 بازدید | 9 پست

سلام دوستان..

ببخشید من و برای گفتن این حرف ولی من دوران پری م ۴ روزه است همیشه و روز اخر با عرض معذرت خونریزی م همیشه یه مدت تو روز چهارم قطع و دوباره شروع میشه من این و به دکتر گفتم و گفت برو سونوی واژینال بده.. رفتم و جواب سونو رو که دید گفت خیلیی کمم تنبلی تخمدان داری ولی نیاز به دارو نداری .. به من قرص دیان داد چون بهش گفتم جدیدا یه مقدار روی چونه و فک ام جوش میزنه چون قبل از ازدواج اصلا اینجوری نبود .. و گفت این قرص واسه تنبلی تم یه کم خوبه .. من قرص و استفاده کردم ولی جوش ها رو بدتر کرد .. ۲۱ تا قرص بود و من ۳ تای اخرش و مصرف نکردم و ۳ روز زودتر هم پری شدم ایندفعه .. تو این دوره تو روز چهارم خونریزی م (ببخشید)بیشتر از قبل ه ست..

حالا یکم نگرانم .. نکنه یه کم تبلی که گفت برای باردار شدنم مشکلی ایجاد کنه..؟  از خودش پرسیدم گفت نه مشولی برای بارداری نداری ولی نمیدونم چرا نگرانم.. به نظرتون باید نگران باشم یا نه..؟ کسی تجربه ی اینطوری نداشته..؟

ممنون از همگیتون..

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه پریودت منظمه جای نگرانی نیست ولی زودتر اقدام کن تنبلیت بیشتر نشه اونم ریتم پریودته زیاد مهم نیست گرمی تو پریود نخور شدتشو زیاد میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

والا من هیچ وقت خیلی به نظم پریودیم دقت نمیکردم ولی اتفاقا قبل از اینکه برم دکتر سه ماه پشت سر هم و دقت کردم و همش ۲۸ روزه بود .. 

ولی خوب ایندفعه ۳ تا از ۲۱ قرص دیان و که مونده بود نخوردم و ۳ روز زودتر پری شدم .. حالا نمیدونم این به خاطرع قرص ه یا نه..؟

ینی هر چی بگذره احتمال داره تبلی بیشتر بشه..؟ ینی برای بارداری دومم مشکلی ایجاد میکنه..؟ 

میگن رازیانه و بومادران خوبه.. درسته..؟ و یا ویتاگنوس هم شنیدم..

ینی هر چی بگذره احتمال داره تبلی بیشتر بشه..؟ ینی برای بارداری دومم مشکلی ایجاد میکنه..؟ میگن رازیانه و بومادران خوبه.. درسته..؟ و یا ویتاگنوس هم شنیدم..

منم همين سؤالا رو دارم

كاشكى دوستان اگه اطلاعى دارن جواب

بدن

كسى بوده اول ازدواج تنبلى تخمدان داشته باشه و چند سال بعد خوب شده باشه؟

همیشه باید یکی را دوست داشت تـــــــو همیشـــــه آن یکـــــیِ مــن هستـــــی !❤️

بله تنبلی بیشتر میشه اگه وزنت بره بالا یا تیروییدت کم کار باشه ویتاگنوسم خوبه قرص جلوگیری نخور ویتاگنوس بخور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ینی اگه مشکل وزن و تیروئید نداشته باشم چی..؟ بازم تنبلی بیشتر میشه..؟

ینی بدون تجویز دکتر ویتاگنوس بخورم..؟

بله تنبلی بیشتر میشه اگه وزنت بره بالا یا تیروییدت کم کار باشه ویتاگنوسم خوبه قرص جلوگیری نخور ویتاگنوس بخور

من اصلاً مشكل تنبلى نداشتم چون 

وزنم رفت بالا يهو ديدم پريودم بهم 

ريخته

و كلاً من كم كارى تيروييدم دارم

فكر كنم واسه همين تخمدانم تنبل شد😞

همیشه باید یکی را دوست داشت تـــــــو همیشـــــه آن یکـــــیِ مــن هستـــــی !❤️