2777
2789
عنوان

رسم متفاوت برای دختر و عروس

171 بازدید | 24 پست

دو سال پیش که عقد میکردیم پدر مادر همسرم هیچ کاری نکردن گفتن رسم نداریم، خرید عقد نکردن، کادو ندادن سر عقد، زیر لفظی ندادن و حتی گل و شیرینی اینام نخریدن تو محضر! چون من و همسرم دوست بودیم و از شهرای مختلف همه چیو گفتن رسم نداریم ما! الان دختر خودشون عقد کرد داماد بیچاره همههههه چی خرید همه کار کرد اینا یدونه حلقه برا داماد خریدن، حتی غذا و میوه شیرینی هم داماد داد و زیرلفظی طلا، خیلی ناراحت شدم واقعیتش به همسرمم گفتم اونم حقو داد به من و گفت شرمندم و عروسی جبران میکنم فلان ولی من ته دلم خیلی اذیتم نمیدونم چطوری باید رفتار کنم باهاشون

توهم از این به بعد خیلی چیزهارو بگو رسم نداریم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

کاملا درکت میکنم منم وقتی اومدن خاستگاری و نامزدی کردیم هیچیییی رسم نداشتن 

منم با شوهرم دوست بودیم یه مدت طولانی بعد هر چی می‌گفتیم مادرش می‌گفت رسم نداریم در صورتی که هر دومون از یه شهر بودیم 

البته که این موارد وظیفه داماد هست، نه خانواده.... شما هم همون موقع به همسرت میگفتی ما رسم داریم و ...

همسرم دانشجو بود خودش نداشت، این دامادشونم همه رو باباش داده

2804
چیکار کردی تو؟ برات چیکار کردن؟

هیچ کاری نکردن همون نامزدی قیدشونو زدم الانم عقدیم هیچ رفت و آمدی نداریم 

حتی لباس عقد هم که می‌خواستیم بگیریم به شوهرم می‌گفت مگه دو متر پارچه چقدر میشه بره بگیره بدوزه چه خبره هزینه کنم در صورتی که لباسی که میخواستم قیمتش ۲تومن بود 

من وسایلای شوهرمو کامل گرفتم از کت و شلوار بگیر تا چیزای شخصی ریز و درشتو گرفتم خودم ولی خوب مادرش زد زیر همه چیز 

شوهرمم گفت خودم همه چیو میگیرم که کلا دیگه هیچی نگرفتم  من واسه عقدمم به خانوادش چیزی نگفتیم تنهایی رفتیم عقد کردیم 

هیچ کاری نکردن همون نامزدی قیدشونو زدم الانم عقدیم هیچ رفت و آمدی نداریم  حتی لباس عقد هم که م ...

خب همسر من قید خانوادشو نمیزنه ولی درد دل میکرد باهام گف این کاراشون یادم نمیره هیچوقت 

هیچ کاری نکردن همون نامزدی قیدشونو زدم الانم عقدیم هیچ رفت و آمدی نداریم  حتی لباس عقد هم که م ...

من دو سال پیش ۳ تومن هزینه ارایشگاهم شد مادرشوهرم میگه تو ۸ تومن دادی ارایشگاه!

2805
خب همسر من قید خانوادشو نمیزنه ولی درد دل میکرد باهام گف این کاراشون یادم نمیره هیچوقت 

شوهر منم یه مدت قیدشونو زد ولی به خاطره شریک بودنش باز رفت و آمد می‌کنه که البته منم دخالتی ندارم ولی همه جوره پشتمه در مقابل رفتاراشون و جبران کرده همیشه 

شوهر منم یه مدت قیدشونو زد ولی به خاطره شریک بودنش باز رفت و آمد می‌کنه که البته منم دخالتی ندارم ول ...

اره همسر منم پشتمه، ما راهمون دوره اخه من میام خونه اینا میمونم ۴ ۵ روزی، انتظارشون از عروس یه خدمتکار ۲۴ ساعتس باورت میشه، میگن خونه ای ک عروس هس دیگه کسی نباید کاری کنه؛ من ولی هیچ کاری نمیکنم در حد جم کردن سفره بیشتر کمک نمیکنم هی میان به شوهرم میگن که چرا کار نمیکنه

2801