2777
2789
عنوان

من مرتکب اشتباهاتی شدم

504 بازدید | 15 پست

من دانشجوی ترم ۶ ام، یه استاد داشتیم که متأهل بود از این استادای حق التدریس ولی سنش کم بود فقط ۷ سال از من بزرگتر بود بعدش رفتم چند روز باهاش گشتم روابط بدی داشتم خودتون تصور کنید دیگه

بعد خیلی میرفتم رو مخش بعضی وقتا اذیتش میکردم اونم تهدیدم میکرد که میرم به استاد مشاورت میگم 

منم از ترس اینکه واقعا نرفته باشه گفته باشه خودم با پای خودم رفتم به استاد مشاورت همه چیو گفتم خودمو لو دادم 

گفتم من از این استاده خوشم میومده دوست داشتم باهاش تو رابطه باشم 

بعد فهمیدم اون اصلا نرفته به استاده بگه الکی با خودم توهم زدم 

بعدش الان رابطه ام رو تموم کردم دیگه هیچوقت نمیخوام ببینمش 

اما هنوز یه ترسایی دارم بابت اینکه یه زمانی همه حقیقتا برملا بشه 

این استاد حق التدریس هم آشنای خانوادگیمون هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عزیز من آدم قبل اینکه یه حرکتی بزنه به عواقبش یه فکری میکنه😐

تو چرا اشتباه پشت اشتباه کردی

حق التدریس تخصصی بود یا عمومیا😶

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تخصصی  دانشجوی پرستاری ام  مربی کارآموزیمون بود

دیگه از این کارا نکن🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نمی‌دونم به خدا ممکنه لو بره؟ یه وقتی همه چیو همه بفهمن؟ خانوادم میکشنم

نه فکر نکنم چون اون متاهله قطعا نمیگه ولی اون استاد مشاور را نمیدونم توبه کن خدا فقط میتونه کمک کنه