2777
2789
عنوان

طلاق با سه تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 40 پست
اینجورم که نگه داره مرده به عشق و عاشقیش برسه خوبه؟ اونم ۳تا! 

دقیقا اصلا با ما وقت نمیگذرونه مدام بیرونه ناهار و شام فقط میاد خونه ناهارم تازه دیر فوی العاده سرد شدیم

دقیقا اصلا با ما وقت نمیگذرونه مدام بیرونه ناهار و شام فقط میاد خونه ناهارم تازه دیر فوی العاده سرد ...

بچهاتو بکشون طرف پدرشون 

بزار یکم سختش باشه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اونموقه هم بچهارو میدادی بهش احساس مسولیت میکرد نسبت بچها و طرز فکرش درست میشد اما چون مسولیت اصلی زندگیتون یعنی بچهارو خودت بعهده گرفتی نذاشتی درک کنه جدای از مرد بودن یه پدره و اونم پدر سه تا بچه

پس اینبار لطفا این اشتباهو تکرار نکن

اون غد هستو یکدنده بچه هامم طفلیا ازش میترسن  اگه یکم صداشو ببره بالا بگه نه دیگه میشینن زنه ...

آخی عزیزم🥺

بچهاتم گناه دارن وگرنه اگه بزرگتر بودن میشد بیشتر تحت فشارش گزاشت

اگه واقعا شرایط طلاقو نداری به شوهرت بگو این خونه رو واسه تو و بچهات بزاره خودش بره

شرایطی که با هر سه بچه ها بری خونه ی پدرت رو توصیف کن. چه جوری می شه؟ واقعیت این هست که از نظر من ا ...

پدرم میگه فقط خودت بچه ها مال خودش 

الان سه ساله همه همینو میگن فرض کن مرده نیست

ولی هست مانع هست مانع رشدم مانع سر کار رفتن مانع مستقل شدنم هست فقط سر سفره ناهار و شام نه خنده نه محبت هست ولی ذهنشپیش اونه 

پدرم پنج تا دختریم تا چقدر ساپورتم کنه

چرا اینکار کرد با زندگی و بچه هامون خانوم حالم خیلی بده دیشب نخوابیدم غذا از گلوم پایین نمیره موندم تصمیمی نگیرم بچه تام فنا بشن خدا کجایی به معجزه ات نیازمندم 

آخی عزیزم🥺 بچهاتم گناه دارن وگرنه اگه بزرگتر بودن میشد بیشتر تحت فشارش گزاشت اگه واقعا شرایط طلاق ...

بارها گفتم میگه بیا حق طلاق میدم بهت و مهریه ببخش و بشین تو همین خونه ولی میترسم بازم که اذیتم کنه هر جور میخوام بگذرم خانوادم میگن نه مهریه نبخش

بارها گفتم میگه بیا حق طلاق میدم بهت و مهریه ببخش و بشین تو همین خونه ولی میترسم بازم که اذیتم کنه ه ...

اخه همینجوریم نمیشه

حداقل بگو خونه رو به نام بچهات کنه و مطمئن باش نفقتونو میده

اگه قبول نکرد نه نبخش

اگه اونموقه هم بچهارو میدادی بهش احساس مسولیت میکرد نسبت بچها و طرز فکرش درست میشد اما چون مسولیت اص ...

من دادم تحویلش بچه هام چون کوچکترم بودن داغون شدن مریض میشدن اذیت بودن خونه مردم بودن مادرش نمیتونه نگه داره پارسالم ۲۰روز رفتم بدون بچه باز میذاشت خونه اقوامش بخواد کاری کنه فرصتشو پیدا میکنه بچه مهم نیست براش

پدرم میگه فقط خودت بچه ها مال خودش  الان سه ساله همه همینو میگن فرض کن مرده نیست ولی هست مانع ...

من دردت رو واقعا حس می کنم. متاسفم که تو این وضع گیر افتادی. اما همان جور که این مرد که همه چیز رو خراب کرد واقعی هست اون سه تا بچه هم واقعی هستند. توی این سن نمی شه رهاشون کنی بری خونه ی پدرت. اونم با این وضع پدریش  و رابطه ی نداشته با بچه ها. 

باید قبول کنی که زندگی عاشقانه و مهر و محبت متاسفانه برای شما نیست. اینو قبول کن. عزاداری کن. تمومش کن. پرونده رو ببند. یه چند سال دیگه هم به هر روشی که بلدی تحمل کن و ندیدش بگیر و سعی کن هر طور شده مالی کمک بگیری. تا بچه ها بزرگ تر بشن. 6 تا 12 سال هر کدومشون رو ول کنی حسابی صدمه می خورن. نمی شه که!! 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اخه همینجوریم نمیشه حداقل بگو خونه رو به نام بچهات کنه و مطمئن باش نفقتونو میده اگه قبول نکرد نه ن ...

میگه هر چی دارم برا بچه هامه به تو نمیدم یه قرون 

حال سکته دارم وای خدا خونه شده مث گور برام الهی رو سیا ه بشن من زندگیمو با تمه مشکلاتش دوست داشتم چرا اون زن بی وجدان پا داد چرا شوهرم اینجور کرد چی هست مگه اینده بچه ها رو به خطر انداخت

من دردت رو واقعا حس می کنم. متاسفم که تو این وضع گیر افتادی. اما همان جور که این مرد که همه چیز رو خ ...

دارم میمیرم از دیشب کارم شده گریه 

نه خوا ب نه خوراک چجور میشه ایقد بی رحم و بی فکر میشن  

من دردت رو واقعا حس می کنم. متاسفم که تو این وضع گیر افتادی. اما همان جور که این مرد که همه چیز رو خ ...

ببین ناهار و شام و خونه هست اگه صیغه بود حداقل باید میرفت پیش اونم میگم شاید آتو داره که ول نمیکنن امشبم که رنزو عوض کرده بود بیشتر ریختم بهم حتما همون یادش میده