2777
2789
عنوان

حرکت جنین

70 بازدید | 12 پست

بچه ها من الان هفته ۳۵ ام حرکت جنین از هفته پیش نسبت به قبل کمتر شده البته وقتی به پهلو چپ دراز میکشم حرکاتشو میشمرم ۱۰ تا میشه تو یه ساعت ولی تو حالت نشسته اینا اصلا حس نمیکنم یا خیلی کمه 

دو سه روز پیش رفتم برای کنترل ضربان قلبش خوب بود 

به نظرتون برم سونوگرافی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاش تنگه ولی اگر خیلی نگرانی حتما به دکترتم بگو

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
میشه یه روزی منم این حس و تجربه کنم🥲؟

صلوات و آرزوی از ته دل برای شما

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
صلوات و آرزوی از ته دل برای شما

مممنونم عزیز دلم😍😍

منم براتون دعا میکنم خوشبختی نصیب دل مهربونتون❤️

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
انشالله عزیزم از ته دل برات دعا میکنم

ممنونم عزیزم❤️

انشالله نی نی تون سالم و زیر سایه ی پدر و مادرش به دنیا بیاد😍

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
نوبت دکتر یه هفته دیگس نمیدونم زودتر برم یا نه

نمیشه تماس بگیری یا زودتر بری

2790
2778
2791
2779
2792