2777
2789
عنوان

اکسم برگشته

145 بازدید | 10 پست

بعد هفت ماه اونم با ریپلای استوری بهم پیام داد بعد با کلی محبت پی ام میده چیکارش کنم؟ دلم باهاش صاف نیس چون ی بار رفته درضمن یه استوری گذاشتم ک نوشته شده بود کسی ک رفته پیگیرش نشید اون اگ میخواستتون نمیرفت و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاک کن. سم سم‌

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اكس منم برگشت 

خيانت هم ميكنه لاشيه 

ولي خب بدون اون نميتونم زندگي كنم😂واس همين با همه اينا بازم ميبخشمش هربار اشتباه هم باشه هربار تكرارش ميكنم((((: 

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
میتونی بدونش؟ دوسش داری؟

تا الان تونستم دیگ دروغ چرا قبلش نه دلمو شکوند رفت گفت میخوام تنها باشم 

دوسش دارم آدم خوبیه ولی دلمو شکونده میخوام منطقی تصمیم بگیرم 

دیونه ای اگه برگردی دوباره کسی که ی بار تونسته تنهات بذاره پس قطعا بازم از این کارا می‌کنه گول حرفاش ...

پسرخالش باهام تیک میزد شیطونه میگه به اون محل بدم چشمش در بیاد چون بدجوری دلم شکسته ازش کینه بدی گرفتم