2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

80 بازدید | 11 پست

میخوام مشاور بگیرم به نظر شما رتبه یا دانشگاهیی که درس میخونه مهمه؟

مثلا رتبش سه رقمی باشه یا دورقمی ودانشگاه شهرستان باشه یا دانشگاه های تهران بنظرتثن مهمه اینا یعنی کسی که رتبش دورقمی شده کارش بهترع ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@پنجره_شاهد_است     @r_p ‍  @تینادانشجوپزشکی     @دانشجودندا ...

شبتون بخیر،

به نظر من خیر مهم نیست.

حتی "ممکنه" ی رتبه ی ۲۰۰۰ که از دوازدهم شروع کرده بدونه چه کار هایی رو نباید میکرده تا رتبه ی بهتری داشته باشه!و تجربه ی بیشتری داره تا کسی که از دهم خونده و شده دو رقمی

بیشتر به سابقه ی کاریشون توجه کنید

و اینکه ترجیحا دانش اموز موفقِ ۱۴۰۲ داشته باشن.

من مشاور قبلیم رتبه ی ۳۰۰ کنکور ۱۴۰۰ بودن حدودا

اما راضی نبودم

چون تک بعدی کار میکردن و فکر میکردن هر کاری کردن برای بقیه یکسان باید نسخه بپیچن

ولی مشاور الانم مجموعه دارن و حتی خودشون رشته ی ریاضی بودن و شاید ۲۰ سال پیش کنکور دادن!و صرفا فردی که برام برنامه ریزی میکنه در مجموعه ی ایشون تجربین

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بیشتر از رتبه تجربه مشاوره که مهمه میبینی طرف رتبه یک کنکوره سواد علمی بالایی داره ولی بلد نیس حرف بزنه و چیزایی که بلده رو یاد بده

ببین بچه های که باهاشون مشاوره داشتن نطرشون چیه و تو کارنامه کاریش چن تا رتبه برتر داشته

بیشتر از رتبه تجربه مشاوره که مهمه میبینی طرف رتبه یک کنکوره سواد علمی بالایی داره ولی بلد نیس حرف ب ...

مرسی ازت جواب دادی😘😘😘❤

یه سوال بنظر شمادانشگاه ایران یابهشتی ازهمه لحاظ کدوم بهترن برای رشته پزشکی؟🥲

مرسی  ببخشیدمیشه شمابگین رتبتون چندشد والان کدوم دانشگاه هستین وپشت کنکوری بودین

زیر هزار عزیزم

سال اول قبول نشدم یه سال پشت کنکور بودم 

اسم دانشگاه رو نمیتونم بگم چون سال ورودیم رو تو تاپیکام گفتم نمیخوام شناسایی بشم متاسفانه درد و دل اینجا زیاد کردم😁😫