2777
2789
عنوان

بچه یه سال و نیمه بدون فعالیت

97 بازدید | 12 پست

بچه ها دختر خاله زادم یه سال و نیمشه فقط میشینه نمیتونه راه بره و خزیدنشم رو باسنشه اووونم هی مکث میکنه بعد دوباره ادامه میده..حرف زدنشم در حد چند کلمس..بابا یا مامان ..

وقتی تو روروئک بزاریمش راه نمیره فقط میشینه یا زور میزنه به پاهاش و یکم حرکت میکنه..بردیمش دکتر گفت باید باهاش تمرین حرکتی انجام بدین..دارو هم بهش داد قبلا...تجربه داشتین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من تا دو سال ونیم جز بابا مامان چیز خاصی نمیگفت عرض دو سه ما از کلمه رسید به جمله و حرفهای قلمبه سلمبه الانم بسکه حرف میزنم سرمونو میبره ولی از یازده ماهگی شروع به راه رفتن کرد نوه عموم حرف میزد ولی تا یک سال و هفت ماه راه نرفت 

خوب زود ب فکر افتادین؟

بچه زردی نداشته یا سر زایمان اذیت نشده؟ باید ببرین متخصص مغز و اعصاب و کاردرمانی شروع کنین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..