بچه ها من با دختری ام که نزدیک یک ماهه از رابطه سه سالش اومده بیرون،بعدش میگه حرف زدن منو تو هنوز اسمی نداره،بعدشم میگه هنوز نمیرم تو رابطه،باید بگذره(این در حالیه که از یکسال پیش همدیگرو میشناسیم،و اخلاق های هم تقریبا دستمونه)بعدش میگه حرفای عاشقانه کم از اون ولی بیشتر از طرف من بیان میشه،ولی باز میگه باید بگذره،من هنوز واقعا وارد رابطه نمیشم،دوستش بهش گفته بود با فلانی راستی رفتی بیرون و فلان،باهاش تو رابطه ای گفته بود نه،منم خیلی سوختم،بهشم میگم ته این حرف زدنمون رو چجوری میبینی میگه والا از تو ذهنم ته خوبی میگذره از طرفی باز بعضی موقع ها تهشو بن بست میبینم و نمیدونم از این حرفا،،بنظرتون چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /