2777
2789
عنوان

جاری

191 بازدید | 9 پست

جاریم یه زن شیطون و شیرین زبون و تودل برو و زرنگهکه حتی واسه شوهرمنم دلبری میکنهو  من یه دخترساده و خجالتی و کم حرفم ازخودم ناراضی نیستم ولی مقایسه ها اذیتم میکنه به خصوص ازسمت شوهرم چیکارکنم بااین وضع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت تو رو از بین همه انتخاب کرده ، پس حق اعتراض نداره ، تو سعی بهترین ورژن خودت بشی و روی فن بیان و اعتماد بنفس و توانایی ها و استعداد هات تمرکز کنی و خودتو ارتقا بدی . 

هرگز تقلید نکن و سعی نکن شبیه کسی بشی ، موز موزه ، پرتقال پرتقاله . 

بیشترین مشکلت اینه که اعتماد به نفس نداری،تو هم آنقدر دوست داشتنی هستی که خودت خبر نداری وگرنه شوهرت تو رو برای ادامه زندگیش انتخاب نمیکرد

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
شوهرت تو رو از بین همه انتخاب کرده ، پس حق اعتراض نداره ، تو سعی بهترین ورژن خودت بشی و روی فن بیان ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم ولی اونقدر ذهن و دل همه ی افراد خانواده شوهرمو پر کرده که مقایسمون میکنن و ارامشمو گرفتن ازم

اذیت کننده نیست فقط بازبون ریختن دلبری میکنه 

تو هم واسه شوهرت یه مرد خوب اطرافت مثال بزن و ازش تعریف کن،اون وقت ببین شاکی میشه یا نه؟اگه گله کرد،بهش بگو تو هم کار بدی میکنی که سعی داری منم با فلانی مقایسه کنی