2777
2789
عنوان

بارداری

166 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ده روزه پریودم عقب افتاده ی بیبی زدم اینجوری شد دو سه ساعت بعد زدم منفی شد...میشه کمکم کنید

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

اگه پنج دقیقه اول اینجوری شد یعنی مثبته

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته

بعد این زدم منفی شد چی

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

اگه پنج دقیقه اول اینجوری شد یعنی مثبته

۷ ۸ دقیقه طول کشید

۷ ۸ دقیقه طول کشید

قبول نی فقط پنج دقیقه اول بعدش خط واسه تبخیره

ولی اگه ۱۰ روز دیگه پریود نشدی آزمایش بتا بده

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

اگه اولین باره تاخیر داری احتمال زیاد مثبته فردا صبح باز یکی بزن اگه خط افتاد برو آزمایش من اگه منفی بوده بعد یه روزم همونطور بوده اگه مثبتم بوده همونطور بوده هیچ وقت خط تبخیر اسنا ندیدم این الان مثبته نمیدونم دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همیشه منظم بوده پریودت یا ن 

اره الان دوساله پریودم تقریبا منظم بود فوقش دو سه روز این طرف اون طرف بشه

اگه اولین باره تاخیر داری احتمال زیاد مثبته فردا صبح باز یکی بزن اگه خط افتاد برو آزمایش من اگه منفی ...

دوساله پریودم دو سه روز این طرف اون طرف میشه

اگه اولین باره تاخیر داری احتمال زیاد مثبته فردا صبح باز یکی بزن اگه خط افتاد برو آزمایش من اگه منفی ...

۱۳ ساله منتظرم

۱۳ ساله منتظرم

فردا صبح یکی دیگه بیبی چک بزن گلم ایشالا که بارداری من مادر خسته دعا میکنم انتظارت تموم بشه این خستگی هارو تجربه کنی 😅 دلم روشنه فردا بزن مثبت بود حتما برو آزمایش در هر صورت تا شنبه پری نشدی برو آزمایش بده تونستی خبرم کن گلم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فردا صبح یکی دیگه بیبی چک بزن گلم ایشالا که بارداری من مادر خسته دعا میکنم انتظارت تموم بشه این خستگ ...

برام دعا کن