2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم فقط دارم میمیرم نمیتونم با گریه تایپ کنم . من هیچوقت خوب نمیشم روز به روز بدتر..

خب متاسفم از این بابت ولی ایکاش بتونی خودتو کنترل کنی و یکم راجب مشکلت حرف بزنی تا بتونیم کمکت کنیم

خب متاسفم از این بابت ولی ایکاش بتونی خودتو کنترل کنی و یکم راجب مشکلت حرف بزنی تا بتونیم کمکت کنیم

مقایسه میکنم خودمو با بقیه سالهاست . زندیگمو همچیمو قیافمو هر چقد خاستم درست شم‌ نتونستم . امسال آزمون تیزهوشان دارم هیچی نخوندم دارم میرم باد هوا اصلا تمرکز ندارم شبو‌روزم شده گریه دارم میمیرم

مقایسه میکنم خودمو با بقیه سالهاست . زندیگمو همچیمو قیافمو هر چقد خاستم درست شم‌ نتونستم . امسال آزم ...

تو بهترین خودتی قطعا جای تو اگه با یکی عوض میشد هیچ جذابیتی نداشت تو خودت خالق خودتی و خودت تعین میکنی چجوری زندگیتو بسازی صرفا مقایسه کردن تورو از اینی که هستی دور میکنه آدما از دور خیلی قشنگن وقتی که بیشتر باهاشون آشنا بشید اونوقت میبینید که حتی قابل قیاس هم نیست از نظر قیافه باید بگم همههههه خوشگلن اصلا آدم زشت نداریم اینو مطمئن باش یه دختر از نظر خواهرم فوق العاده خوشگله ولی من زیبایی نمیبینم یعی مورد علاقه من نیست متوجه ای ؟!ملاک زیبایی چیه اصلا زیبایی یعنی چی ؟!تو خودت باید زیبایی و در خودت ببینی نه ملاک های شرطی سازی شده رو با خودت مقایسه کنی در مورد درس نخوندن هم اینو بهت بگم هیچ وقت دیر نیست ایمان داشته باش به اینکه میتونی از پس چندتا کتاب بربیای که اگه نتونی پس چجوری میخوای زندگی کنی ؟! چندتا تکه کاغذ نمیتونه زندگی تورو نه نجات بده و نه تورو بدبختت کنه 

تو بهترین خودتی قطعا جای تو اگه با یکی عوض میشو هیچ جذابیتی نداشتهتو خودت خالق خودتی و خودت تعین میک ...

خانوادم چی ؟دارم توی محیط سم بوجود میام که هممون افسرده ایم هیشکی با هیشکی حرف نمیزنه . من پسرم 16 سالمه خودمو زن جا کردم که راحت تر بتونم تاپیک بزنم گزارش نزنن منو. راستش همه ی دوستام ازم جلو زدن من هیچکاری نکردم . ناخاسته هم وابسته ینفر شدم که جانانه عاشق همیم . جونمون هم برا هم میره . ولی اون با وجود اینکه دختره اصلا محدودیت انچنان نداره . فکرو خیال دغدغه هیچیو نداره . اونم گاهیی مث من افسرده میشه حالش خراب میشه ولی مدام در حال خشگذرونی شادیه . همش بهش حسودی میکنم نمیتونم بهش پی ندم از درسم افتادم . همش گریه اتفاقای ناجور حالم‌ خیلی بده خواهر توروخدا درکم کن مدام فکرو خیال نشخوار فکری همش استرس دیگه خسته شدم بخدا خسته شدم. 

تو بهترین خودتی قطعا جای تو اگه با یکی عوض میشد هیچ جذابیتی نداشت تو خودت خالق خودتی و خودت تعین میک ...

نمیدونم چیکار کنم این اضطرابو پریشونیم نمیزاره فکر کنم و نمیتونم بشینم پای کتاب . توروخدا کمکم کن دارم نابود میشم 

خانوادم چی ؟دارم توی محیط سم بوجود میام که هممون افسرده ایم هیشکی با هیشکی حرف نمیزنه . من پسرم 16 س ...

من واقعا افتخار میکنم به شما سنی نداری ولی به فکر خیلی چیزا هستی از رابطه تون به این قشنگی حرف زدی و خداروشکر دغدغه های مسخره هم ین و سالات رو نداری و از این بابت خوشحال باش جدی میگم با حرفات متوجه شدم خودت برای خودت نور میشی تو باید خودت رو تربیت کنی و از خانوادت هیچ انتظاری نداشته باشی حتی ذره ای محبت تو محبت و توجه رو نباید گدایی کنی به وقتش اونا متوجه اشتباهشون میشن آدمایی رو میشناسم تو بدترین شرایط روحی از پیله رها شدن و پروانه شدن من تورو هم جزو این آدما میبینم در مورد دوست دخترتونم بهتون پیشنهاد میدم برای یه مدت کمتر باهم صحبت کنید و هدف و فکرتون رو بزارید روی هدفی که دارید چون توی سن خوبی هستین و آمادگی رابطه رو ندارید ببینید شما اگه به این رابطه عشق میگید پس با کم صحبت کردن از بین نمیره و در مورد حسادتون به ایشون خب هردو بچه هستین و قطعا نیاز به تفریح دارید ولی شرایط زندگی ها باهم فرق میکنه مثلا من خودم تنها میرم کافه تنها میرم رستوران سینما حتی کنسرت من خودمو دارم فقط دوست و اشنا هم دارما ولی از وقتی با تنهایی آشنا شدم عاشقش شدم و دوست ندارم اونو با کسی شریک بشم خیلی کم تو جمع دوستام میرم با اینه یه دوست دارم ۱۴ ساله باهاش رفیقم از بچگی و خیلی هم باهم خوبیم متوجه ای؟!!!! من حتی خواهرم دارم و جونمونو واس هم میدیم با اونم وقت میگذرونم ولی تنهایی بیشتر خوش میگذره از وقتی که خودمو دوست داشتم و به خودم اهمیت دادم آدما بیشتر جذبم شدن و میخوان باهام ارتباط بگیرن :))) سعی کن برند خودتو داشته باشی تا آدما دنبال خوشگذروندن و وقت گذروندن با تو باشن نه تو 

نمیدونم چیکار کنم این اضطرابو پریشونیم نمیزاره فکر کنم و نمیتونم بشینم پای کتاب . توروخدا کمکم کن دا ...

من که هرکاری از دستم بر بیاد دارم انجام میدم ولی میدونی اشتباهت اینجاست که دنبال یه نفریکه نجاتت بده از آینه بپرس نجات دهنده ات را دستتو بگیر به خود الانت ثابت کن از پس همه چی بر میای من برات آهنگ عصبانی شایع رو پیشنهاد میکنم

من واقعا افتخار میکنم به شما سنی نداری ولی به فکر خیلی چیزا هستی از رابطه تون به این قشنگی حرف زدی و ...

مرسی بابت وقت گذاشتنت برام . ممنونت ازت . تا حدی با حرفات آروم شدم . یعنی سعی کردم ... با تمام حرفات موافقم ولی کاش بتونم بهش کمتر پیام بدم جفتمون بهم وابسته شدیم . همش به خودم میگم نباید عاشق میشدم زندگیم بهم ریخته همش خودمو مقصر میدونم. در رابطه با تنهایی عم که بهت بگم با وجود اینکه پسرم بازم محدودیت هایی برام هس که بازم این مقایسه کردن خودم با دیگران شروع میشه و پریشونم میکنه. خانواده هم که کلا باهم خوب نیستیم هممون . کلا یه آدم افسرده بوجود اومدم. امیدوارم خدا بتونه کمکم کنه تا به هدفم برسم و کمتر دچار حاشیه شم..

2825
2823
2791
2779
2792