2777
2789
عنوان

ی راه حل بدید

41 بازدید | 8 پست

اگه تاپیک صبح منو خونده باشین گفتم خواهرم ۱۳ ساله است قدش ۱۶۶ از صب منو دیوونه کرده هی سرش تو گوشیشه داره سرچ میکنه چجوری قدش وایسته الان ب من میگه بپرسم براش ایا راهی هس جلو رشد بگیره؟ ۷ ماهه پری شده آبان قدش ۱۶۱ بوده دیروز اندازه گرفتیم ۱۶۶ شده 

ب مامانم میگم میگه ولش کن 

از ی طرف نمیخوام عین من حرص بخوره همش 

از وقتی فهمیده من همسنش بودم قدم ۱۶۲ بوده خودشو میزنه ب در و دیوار ک راه حل بدین قدم وایسته

من زودتر از اون پری شدم البته 

میخوای قد کوتاه بمونه !!! عجببب ، دختر قد ۱۷۰ تا ۱۷۵ خوبه . چند وقت دیگه پریود بشه رشد قدش متوقف میشه 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه آرزوشونه قد بلند بشن شما میخوای جلوی ژنتیک و نعمت قد بلند شدن رو بگیرید ، بنظر از روی حماقت و ناآگاهی و ناشکری و شاید حسادت میاد 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

من بعد پریود ۸ سانت بلندشدم🙁💔

راهی نیست

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

میخوای قد کوتاه بمونه !!! عجببب ، دختر قد ۱۷۰ تا ۱۷۵ خوبه . چند وقت دیگه پریود بشه رشد قدش متوقف میش ...

خودم ۱۷۰ من بهش میگم بزار رشد کنی خودش میگه مسخره میکنن منو

خودم ۱۷۰ میگه مسخره میکنن دوستام

دوستات کوتوله ان حسادت میکنن