2821
2789
عنوان

روزه خواری❕

200 بازدید | 11 پست

بنظرتون اگه کسی که بخاطر روزه گرفتن خیلی کسل بشه و نتونه درسش و برسونه و کلی از برنامه عقب بیوفته 

و خوب کنکوری ام باشه بنظرتون می‌تونه روزه خواری کنه ؟!

من از گوگل زدم گفت باید تو اون شرایط بره تو محدوده ای که از شهر دور شم روزه اشو باز کنه برگرده 

و بعداً قضا بگیره اما کفاره نمیخاد

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بله درست گفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ساعت بین افطار تا سحر هم‌میتونه بخونه

اینم درنظر بگیره‌که خدا هم‌بهش کمک‌میکنه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

برنامه ‌ی درسیتو بذار تو ساعاتی ک انرژی داری(بعد از سحر تا اذان ظهر و یکساعت بعد از افطار تا سحر)

اون مورد ک قصدا بعنوان مسافر بری خارج شهر هم از نظر من بسیار مضحکه! خدا رو ک نمیشه گول زد!! صادقانه بگو خدایا در توانم همون ی روز روزه هست قضاشو میگیرم ولی سعی نکن گولش بزنی ک من مسافر بودم و..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

ساعت بین افطار تا سحر هم‌میتونه بخونه اینم درنظر بگیره‌که خدا هم‌بهش کمک‌میکنه

درسته اما واقعا خیلی احساس ضعف دارم 

و اینکه خیلی میخوابم 

در حالت عادی هم خوابم زیاده میرفتم کتابخونه اما الان اصلا ما کتابخونه هم ندارم 

برنامه ‌ی درسیتو بذار تو ساعاتی ک انرژی داری(بعد از سحر تا اذان ظهر و یکساعت بعد از افطار تا سح ...

نه خوب این نظر مراجع یعنی مرجعم هست 

و خوب تقریبا منم دلم نمی‌خواهد اینطور کنم 

اما واقعا هم خیلییی خستگی دارم که نا راه رفتم ندارم 

بخاطر خدا میگیرم اما از برنامه عقب موندم خیلی اذیتم می‌کنه 🙁

نه خوب این نظر مراجع یعنی مرجعم هست  و خوب تقریبا منم دلم نمی‌خواهد اینطور کنم  اما واقع ...

خب پس بهترین راه همون تغییر ساعت مطالعه‌اس عزیزم

چند روز هم ک بیشتر نمونده

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

خب پس بهترین راه همون تغییر ساعت مطالعه‌اس عزیزم چند روز هم ک بیشتر نمونده

درسته ،تمام سعی ام رو میکنم درستش کنم 🙁⁦🤦🏻‍♀️⁩