2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی خودت چی؟

من اولین هدفم این بود طراحی داخلی رو یاد بگیرم که در راستای تخصصم هست. خداروشکر شروع کردم چند روزه و راضیم😊

پاشو رفیق حیفه نذار روزا بی هدف بگذرن😍💛

عهههه چرا؟ پاشو دست به کار شو حیفه روزای عمرت دارن میگذرن ازشون استفاده نکنی😊💛

حال حوصله ندارم کلی با ذوق رفتم سمت عید ولی همه چی خراب شد 

نامزدیم بهم خورد بعد یکم اروم شدم اومدم لباس از باسلام خریدم زیادم پول ندادم ۴۰۰ تومن ولی من با سختی جمعش کردم یهو ی چیز مزخرف اومد برام اصلا نمیشه پوشیدش اصلا خیلی ناراحتم 😔😔

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

حال حوصله ندارم کلی با ذوق رفتم سمت عید ولی همه چی خراب شد  نامزدیم بهم خورد بعد یکم اروم شدم ...

عزیزدلم الخیرُ فی ما وَقَعَ.

حتما خیری در کار بوده که بهم خورده.کاملا حق داری الان ناراحت باشی درکت میکنم ولی بهت قول میدم یه مدت دیگه وقتی فکر میکنی به همه چیز میگی خدایا شکرت که بهم خورد و اتفاق نیفتاد. 

همه چیز رو به خدا بسپار خودش بهترینها رو برات رقم میزنه. اگه صلاحت رسیدن باشه خودش وصلتون میکنه بهم و اگه صلاحت چیز دیگه باشه بهترشو بهت میده. 

تجربه های تلخ رو مثل پله بذار زیر پات و ازشون بالابرو😍💛🍃

حال حوصله ندارم کلی با ذوق رفتم سمت عید ولی همه چی خراب شد  نامزدیم بهم خورد بعد یکم اروم شدم ...

واسه خرید اینترنتی هم حتما ازشون بخواه برات عکس بفرستن و اندازه هاتم دقیق با اندازه های لباس چک کن بعد بخر. اینترنتی لباس خریدن یه کم ریسک داره ولی اگه خوب وقت و حوصله بذاری نتیجه خوب میشه😊💛

واسه خرید اینترنتی هم حتما ازشون بخواه برات عکس بفرستن و اندازه هاتم دقیق با اندازه های لباس چک کن ب ...

مرسی از حرفای قشنگت❤️🥹باشه حتما

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤