2821
2789
عنوان

تصادف کردم

460 بازدید | 24 پست

ازبابت تصادف ناراحت نیستم اتفاقه پیش میادمنم مقصر تصادف نبودم خیلی هم جزیی بود شاید زیر یه تمن شه کل خرج ماشبن ولی ازحرفا وسرزنشای شوهرم دلم یه دنیا گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بگو تا تصادف نکنم که راننده نمیشم خودتم یک شبه راننده نشدی

نه عزیزم اتفاقا رانندگیم خیلی خوبه خودشم میدونه چن ساله که سوارمیشم ولی چون راضی نیست ومیخواد خونه نشینم کنه دنبال بهونه میگشت 

دیگه اش خوردی دهن ات سوخته مهم اینکه سالمی حرف شوهرهم طبیعیه دوست داشتی تعریف کنه نارراحت نشو

اخه ادم اینقدر بی درک که حتی باوجوداینکه مقصرنیستی باز سرزنش کنه 

من خودم همین ادمو بارهاتوشرایط سخت که خودش به وجود میاورد درک میکردم و پابه پاش میرفتم که حلش کنه 💔

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792