2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

129 بازدید | 10 پست

از اینکه اعتماد به نفس ندارم و همش دارم اضطراب زیادی رو تجربه میکنم توی موقعیت های مختلف حالم بده این که کارهایی که دوست دارم رو انجام نمیدم چون نمیدونم بعدش چی میشه و زندگیم همینطور بیهوده داره میگذره و تلاشی برای درست کردنش نمیکنم دیگه نمیخوام زندگی کنم

خودسازی انجام بده

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال ، به نظرت چند درصد ادما میدونن بعد از انجام کارایی که میکنن چی میشه ؟؟ هممون همینجوریم . ارتباط معنویتو قوی کن انشالله حال دلت خوب بشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

کتاب های خودیاری بخون

پادکست توسعه فردی

برو سراغ مدیتیشن یا یوگا

به ظاهرت برس

برقص

پیاده روی حتما انجام بده مخصوصا تو پارک و طبیعت

رو فن بیان و جرات ورزیت هم کار کن

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

کتاب های خودیاری بخون پادکست توسعه فردی برو سراغ مدیتیشن یا یوگا به ظاهرت برس برقص پیاده روی حت ...

👌👌👌

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
فکر کنم بیشترین دلیلش اینه که نظر آدما برام مهمه متاسفانه

آخه اضطراب نداره که قشنگم... 

آرامش داشته باش کارهای خوب انجام بده حس‌های خوب دریافت کن 😍😍

وقتی که  خوبی کنی حس های خوبی هم میگیری وازاضطرابت خیلی کم میشه 

مثل آب دادن به گل، غذا دادن به حیوانات،  چبدونم دادن صندلیت به سالمندان، نمازخوندن و... 

فکرکن وقتی روز تو بااینکارا پرکنی دیگه اصلا اضطراب برات بی معنی میشه بهت قول میدم