2777
2789
عنوان

ویولون🎻یا گیتار🎸

530 بازدید | 9 پست

بین این دوتا ساز موندم کدومو یاد بگیرم هردوتاشم دوست دارم ولی دو دلم یاد گرفتن کدومشون سخت تره بعد از نظر قیمت کسی اطلاعی داره 

یه سالی میشه گیتار خریدم ولی هنوز نرفتم سراغش نظرتون چیه 

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ویولن سخته اولا بعد اینکه بعد به مدت باید بری قاطی گروها و بقیه سازا بزنی تکی نمیشه زیاد ولی خییییلییی ساز قشنگیه من خودم دوسش دارم

اما گیتار اینطوری نیس و مبتونی خودت تکی

معلم کوچولو ها👩‍🏫

ولی خواهشن اگه میخوای ساز بزنی حتمن یادت باشه خیلی تمرین نیاز داره علیکی نیست اگه همینطوری بری و تمرین نکنی رو هوایی اینو خودم به عنوان کسی که موسیقی میزنه بهت میگم چون هم هزینه هاش بالای هم درد سرش زیاده

ولی خواهشن اگه میخوای ساز بزنی حتمن یادت باشه خیلی تمرین نیاز داره علیکی نیست اگه همینطوری بری و تمر ...

اره میدونم قبلن ساز میزدم ولی چون تمرین نداشتم کلا بیخیالش شدم ولی خب برای این یکی تصمیمم جدیه چون هم علافه دارم هم وقتم آزاده و میتونم براش بیشتز تلاش کنم

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....