2777
2789
عنوان

معضل سوسک بزرگ

1218 بازدید | 17 پست

سلام ب توصیه شما دوستان کامن خریدم تو سرویس ها زدم ولی باز اون سوسک گنده از حموم سالم و سرحال اومد بیرون.. سوسک های ریز هم میان از حموم بیرون تو پذیرایی میمیرن میترسم آبروم پیش مهمونا که میان عیددیدنی بره.. موندم سوسک گنده از کجا میاد گم اوردم واقعا

اسید لوله باز کن بریز تو چاه حمام

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾

اگر اشتباه نکنم قدیم‌ها نفت میریختن ریشه کن میشد

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرم سوسو کش هست سوسک رو نمیکشه تشنه می کنه بر می گرده فاضل اب جنازشم نمی بینی فکر کنم مارک امحا بود

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
باعث سوراخ شدن لوله ها میشه

من همیشه میریزم دیگه نمی‌دونم 🤷‍♂️

بوشو چیکار کنم مهمون میاد

عه راست میگی 

برا ما تو حیاط بود 😄😂

عزیزم اولا تمام کنج و گوشه ها و سوراخ ها رو بگیر دوما تمام خروجی های متصل به فاضلاب رو کیپ کن بعدم س ...

تازه خونه رو تعمیر کردیم هیچ جای سوراخ اینا نداره.. مونده تهویه سرویس ها با دریچه هاشون که اونام درپوش دارن