2777
2789
آخه میترسم تزریق ها عوارض داشته باشه براش😔 برای شما مشکلی پیش نیومد؟

اگه  پری شده   دیگه  امپول  نمینویسه.   فقط مکمل مینویسه.   ببرش  حتما.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین. بهترین  مکمل هارو   خوردید پزشکتون   عالی بودندچون    زبونم  لا ...

بله پزشکم خانم دکتر مریم رزاقی آذر بودن که چند بار جایزه بهترین دکتر غدد رو هم بردن البته الان به خاطر کهولت سن دیگه تقریبا خودشون نمیرن مطب و فقط دختر و دامادشون  بقیه رو ویزیت میکنن 

بله دقیقا همینطوره 

از صفحه رشدش عکس گرفتید بازه هنوز ؟

آها باشه پس حتماً میبرمش

ساشه  پدیاشور شبی  یکی.شربت  پدیاموند و    کلسیم و دی  و    ....   برای دختر من  تجویز کرد    این ماه،شکر خدا انگار  موثر بودن کمی.  قبلش  فقط امپول میزد   تاثیر  نداشت.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مکمل هایی که میدن برای معده و گوارش بد نیست آخه یکم حساسه معدش؟

نه.   اتفاقا دخترر  بنده هم   الرژی  داره و   فوووق العاده  ضعیف و حساس هست. ولی با این مکمل ها مشکلی نداشت   شکر خدا

بله پزشکم خانم دکتر مریم رزاقی آذر بودن که چند بار جایزه بهترین دکتر غدد رو هم بردن البته الان به خا ...

تهرانن؟   من اطراف   تهرانم.         بله   باز  هست،دوسال  جلوتر هست سن استخوانیش.   سونو رحم و تخمدان داد که  دکترش گفت     رحم   زنانه هست و  همین روزا پری میشه.   رویش مو  بالاتنه و پایین تنه کامل شده،و سی نه  دراورده.   کمبود  وزن هم داره،۲۱ کیلو  هست.   

بله پزشکم خانم دکتر مریم رزاقی آذر بودن که چند بار جایزه بهترین دکتر غدد رو هم بردن البته الان به خا ...

نوبت دهیشون  چطوره؟  نوبت میدن یا  فقط بیمارهای   قدیمی رو  ویزیت میکنن؟

تهرانن؟   من اطراف   تهرانم.         بله   باز  هست،دوسال &n ...

بله تهران هستن 

بعد از پریودی هم باز قد میکشن ولی حتما کاری کنید که تا جای ممکن ورزش کنه دخترتون چون این تایم خیلی تاثیر گذاره حتی اگه فقط ده سانت دیگه هم بلند شه خیلی باز فرق میکنه در آیندش

نوبت دهیشون  چطوره؟  نوبت میدن یا  فقط بیمارهای   قدیمی رو  ویزیت میکن ...

اون زمان که خودشون بودن اصلا تقریبا محال ممکن بود نوبت گرفتن ازشون من مامانم تو مطب افتادن گریه و دکتر که دیدن گفتن بهشون وقت بدید و ما هر وقت میرفتیم از ساعت ۳ مینشستیم تو مطب تا ۱۰ ۱۱ شب که بریم تو ولی الان چون فک کنم خودشون نیستن باز خیلی خلوت شده من قبل از ایشون هم یک دکتر غدد بینظیر داشتم که واقعا در حد دکتر رزاقی آذر بودن وقت گرفتن از ایشون هم خیلییییی سخته دکتر آریا ستوده من بعد ها حتی مامانم پشیمون شدن که چرا دکترم رو عوض کردن چون دکتر ستوده خیلی پر حوصله ویزیت میکنن و اصلا عجله نمیکنن ولی دکتر رزاقی آذر به خاطر ازدحام زیاد بعضی وقتا عجله داشتن که بتونن همه رو ببینن 

اون زمان که خودشون بودن اصلا تقریبا محال ممکن بود نوبت گرفتن ازشون من مامانم تو مطب افتادن گریه و دک ...

ممنونم   فدات   شم💚🧡💙دکتر    دخترم   سریع ویزیت میکنن.  چون   سرشون  شلوغه.   یه مقدار   هم   بی خیاله و نیاز   به    توضیحاته من هست  تا   مکمل هاشو کامل بنویسه

بله تهران هستن  بعد از پریودی هم باز قد میکشن ولی حتما کاری کنید که تا جای ممکن ورزش کنه دخترت ...

صخره نوردی   علاقه داره و میره. بنظرتون خوبه؟