افرین. بهترین مکمل هارو خوردید پزشکتون عالی بودندچون زبونم لا ...
بله پزشکم خانم دکتر مریم رزاقی آذر بودن که چند بار جایزه بهترین دکتر غدد رو هم بردن البته الان به خاطر کهولت سن دیگه تقریبا خودشون نمیرن مطب و فقط دختر و دامادشون بقیه رو ویزیت میکنن
بله پزشکم خانم دکتر مریم رزاقی آذر بودن که چند بار جایزه بهترین دکتر غدد رو هم بردن البته الان به خا ...
تهرانن؟ من اطراف تهرانم. بله باز هست،دوسال جلوتر هست سن استخوانیش. سونو رحم و تخمدان داد که دکترش گفت رحم زنانه هست و همین روزا پری میشه. رویش مو بالاتنه و پایین تنه کامل شده،و سی نه دراورده. کمبود وزن هم داره،۲۱ کیلو هست.
زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بعد از پریودی هم باز قد میکشن ولی حتما کاری کنید که تا جای ممکن ورزش کنه دخترتون چون این تایم خیلی تاثیر گذاره حتی اگه فقط ده سانت دیگه هم بلند شه خیلی باز فرق میکنه در آیندش
نوبت دهیشون چطوره؟ نوبت میدن یا فقط بیمارهای قدیمی رو ویزیت میکن ...
اون زمان که خودشون بودن اصلا تقریبا محال ممکن بود نوبت گرفتن ازشون من مامانم تو مطب افتادن گریه و دکتر که دیدن گفتن بهشون وقت بدید و ما هر وقت میرفتیم از ساعت ۳ مینشستیم تو مطب تا ۱۰ ۱۱ شب که بریم تو ولی الان چون فک کنم خودشون نیستن باز خیلی خلوت شده من قبل از ایشون هم یک دکتر غدد بینظیر داشتم که واقعا در حد دکتر رزاقی آذر بودن وقت گرفتن از ایشون هم خیلییییی سخته دکتر آریا ستوده من بعد ها حتی مامانم پشیمون شدن که چرا دکترم رو عوض کردن چون دکتر ستوده خیلی پر حوصله ویزیت میکنن و اصلا عجله نمیکنن ولی دکتر رزاقی آذر به خاطر ازدحام زیاد بعضی وقتا عجله داشتن که بتونن همه رو ببینن