2777
2789
عنوان

نامزدم تغییر کرده

313 بازدید | 12 پست

من عقد کرده هستم 5 سال هست با نامزدم اشنا شدم کلا ، اولا خیلی دست و دلباز بود میگفت بریم خرید براش مهم بود روزایه مادر یا پدر برا خانواده م یه کادو خوب بگیره اما الان یه ساله برا خانواده م چیزی نمیخره به منم نمیگه بریم خرید من اصلا از اون اول خجالتی بودم کلانم درکش میکردم چون وضع مالیش خوب نیست ازش هیچی نمیخواستم فقط جدیدا در حد خوراکی ازش چیز خواستم ، روزایه خاصم فقط طلا مثلا یه گوشواره میخره میگه طلا سرمایه ست ، من فهمیدم که خواهرش کار یادش میده اینم خیلی به حرفا خواهرش گوش میکنه ، ما با پول خانواده م میرفتیم سفر بابام نمیذاشت اون یه قرونم خرج کنه ، یعنی ما خانواده مون اینجوریه بعد اون بجا اینکه بهتر از قبل بشه قدرنشناس تر شده ، میگه تا وقتی خونه خانواده تی باید اونا خرجتو بدن ، اصلا این حرفو زد من موندم چون تاحالا ازش هیچی نخواسته بودم ، فقط اونموقع بعد از اینهمه وقت رفتیم یه خرید که اینو گفت ، بعدم دیدم به خواهرش اطلاع داد اونم گفت نمیشه هی لباس خرید که ، من داغون شدم منی که تاحالا ازش هزارتومنم نخواستم ، بخدا تو مناسبتایه عید خانواده مرد همیشه میان کادو میارن اما اون اینکارو از اول نکرد ، فقط روزایه زن و عقد و اینا بهم کادو میداد که من یه بارم گله نکردم ، خواهرش خیلی چیز یادش میده اصلا تغییر کرده ، قبلا گوشیم خراب میشد خودش داوطلب میشد گوشیمو درست کنه اما الان اصلا براش مهم نبود گفتچرا مامانت اینا گوشیتو درست نمیکنن ، بخدا نمیدونم چیکار کنم خواهرش داره اینو عوض میکنه و من اصلا راضی نیستم ، داره بینمون فاصله میندازه ، انگار یه جوری یادش میده که محبتایه ما وظیفست ، من خیلی دلخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر منم مشکل از 5 سال عقد موندنتونه کسی که باهاش زندگی کنی  بیشتر روش مسلط میشی تا خواهر و مادرش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من  یسال عقد بودم  خیلی بد بود انگار همه میتونستن هر دخالتی بکنند .حالا ۳سااااااال

امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.

والا ما عقد بودیم هیچ مناسبتی طلا نگرفتیم.پولاشو جمع کنه عروسی بگیرید اگرم نمیشه یه سفر کربلا برید وبرید سر زندگیتون.چیه ۳ سال عقد

امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
والا ما عقد بودیم هیچ مناسبتی طلا نگرفتیم.پولاشو جمع کنه عروسی بگیرید اگرم نمیشه یه سفر کربلا برید وبرید سر زندگیتون.چیه ۵ سال عقد

من اصلا ازش پول نخواستم تا حالا خودش داره پول جمع میکنه ، احساس میکنم بخاطر همین فکر میکنه الان دیگه وظیفه خانواده مه ، درحالی که تویه عقد دیگه مرد باید پول بده

هر چی که کوتاه بیای بدتره. متاسفانه این نیست که فکر کنی هر چی بیشتر درکش کنی و خرج نکنی شوهرت بیشتر قدرتو میدونه.اینو از من باتجربه بپرس

کم کم عادت میکنه.حتی چیزهایی رو هم که وظیفشه با منت برات میخره.

از الان خودتو اصلاح کن.

وقتی عقد کردی زنشی.خرجت هم باهاشه

تا دیر نشده تغییر رویه بده

ازش چیزهایی رو که احنیاج داری بخواه

من وقتی عقد کردم کارت حقوق شوهرم دستم بود.بعد عروسی عقلم کم شد متاسفانه.

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!