2777
2789
عنوان

واییی دیروز😳😳😳

382 بازدید | 18 پست

تو بیمارستان بودیم یه خانم داشت بیمار شو تند تند می‌آورد تو بخش اورژانس بعد یه آقا وسط راه ایستاده بود خانم گفت برو اون ور آقای میگفت منم مریض دارم اول ما میریم نمیرم کنار ک یهو خانمه یه مشت زد تو صورت آقای رفت کنار خانمه هم مریض شو برد بعد آقایه زنگ زد پلیس ک خانمه ب من مشت زده بیاید من شکایت میکنم

بنظرتون هردو اشتباه کردند یا یکی مقصرع فقط

اون آقاعه رو باید جر داد😃

هرکدوم که حال مریضش بدتره از نظر من زودتر باید بره...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو اشتباه کردن،  خانومه بیشتر، آخه چرا مشت میزنی مگه چاله میدونه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فقط یه مشت دیدم زد تو دهنش خانمه قوی بودااا✅️😳

فکر کنم تازه کلاس دفاع شخصی رفته، یهو جو گیر شده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مگه بخش اورژانس هم نوبتیهکه اول ما میریم هر دو اشتباه کردن خانومه هم نگه بروسلی هست که هر چی مخالف ...

دقیقا

میدونی خانمه برای مریضش داشت گریه میکرد در واقعا وضعیت وحشتناکی داشت

خانمه ب مشت اکتفا کرد

ههه

اون خیلی مضطرب بوده،آستانه ی صبر و تحملش اومده بوده پایین...بنده خدا

در هر حال خیلی خوبه خانوم آقا رو بزنه

برای مردا لازمه🤣🤣🤣😁

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️