2777
2789
عنوان

دیگه دارم میمیرم

397 بازدید | 33 پست

چهار روزه از گلو درد هیچی نمی‌خورم نفس هم نمیتونم بکشم با تب شدید  دیروز دوبار دکتر رفتم نظر هر دو عفونت شدید گلو بود اولی گفت آزیترومایسین ۵۰۰ و ۶ روز بخور ولی من عصر از تب و گلو درد رو به قبله بودم رفتم دکتر نمیدونم دکتر بی سواد سرم و سفارولین ۱ گرمی نوشت و اپوتل از شب نه تنها گلو دردم خوب نشده تپش قلب بالای ۱۲۰ هم دارم امروزم سفارولین داده بود می‌دونم بزنم دیگه سکته قلبی و راحت میکنم از تپش قلب بالا ...

گلوم حوریه که لوزه هام شدیدا التهاب دارن نمی‌دونم چه کوفیتیه

عزیزم🥺🥺

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

یه دکتر درست حسابی و متخصص برو بنظرم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سفازلین باید توی سرم بریزین،تو سرم ریختین؟

آره دیشب تو سرم ریختن برام امروز عضلانی داده که طبق عوارض شدیدی که بهم داد نمی‌زنم دیگه نصف شب از شدت ضربان بالا پاشدم ضربان و چک کردن ۱۲۵ بود 

منم دقیقا اینجوریم ،کروناس لامصب ،البته من بار سوم هست که پشت سر هم میگیرم ،اولی ۳ هفته طول کشید بعد ۱۰ روز دوباره گرفتم ۲ هفته طول کشید تا خوب شم ،بعد ۴ روز دوباره گرفتم  ،خودت حساب کن چی کشیدم ،الان از شدت درد نوافن خوردم کل شب نخوابیدم ،دکتر میگفت ۳ ماه طول میکشه بدن به این ویروس ایمنی پیدا کنه یعنی مکرر میگیره ادم

سوگل جون بادکش ننداختی؟

عزیزم نه واقعیت دیروز کلا اسیر سرم و دکتر و آمپول و این چیزا بودم حتی دمنوش مامانم داد از عوارض فرصت اونم بالا میاوردم اونقدر عق زدم (عوارض آزیترومایسین)

یعنی یک مشکل جدیه؟ اصلا گلم دردم به حدی هست که نفسم در نمیاد

نمیدونم عزیزم انشالا که چیز بدی نباشه 

ولی الان یه ویروس جدید اومده گلو رو  هدف قرار کیده 

انشالله بهتر بشی عزیزم 

عزیزم اگه بخاطر عفونته بگو برات دو سه تا پنی سیلین تجویز کنن اگه واقعا شدیده بعدم بگو یه قسمتی از پو ...

گلم سفارولین ۱ گرمی بزنید گوگل هم میاره اونقدر قوی و خطرناکه که واسه عفونت های خون و ریه میدن صد برابر پنی سلینه و بدون تست میزنن ولی اونم برای من اثر نذاشت تنها اثری که از دیشب دارم تبم کم شده اونم به خاطر اپوتل