2777
2789
عنوان

شمام مثل منین؟

173 بازدید | 17 پست

من یه وسیله ایم خراب شه یا از بین بره خیلی غصشو میخورم دیگه بی انگیزه میشم اصلا بدجور میره تو مخم.

دیشب مهمون داشتم زنداییم بنده خدا اومد ظرفارو بشوره یه بشقاب از سرویس ارکوپالم که خییلیم دوسش داشتم و گرون بود از دستش افتادشکست. هنوزم ناراحتم. بنده خدا کلیم معذرت خواهی کرد اما ته دلم ناراحتم. بیاین دلداریم بدین شما اینجور مواقع چیکار میکنید اروم شید؟ یا اینکه از شکستن ظرف و ظروفای با ارزشتون بگید دق نکنم 😅

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

اینقدر ضرر مالی دیدم توزندگیم ک دیگ هربار ضررمیکنیم یا اتفاق بدی برامون میفته واسم عادیه

عزیزم خدا برکت بده به شما و به همه و همچنین ما

اصلا دیشب شب من نبود یه دیسم شوهرم زد شکوند 😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی وقتا پیش اومده چیزای با ارزشم شکست یا مثلا حتی رفتم جایی ماشینمو سالم پارک کردم برگشتم دیدم یکی اومده کوبیده و رفته  یخورده شاید ناراحت بشم اما در واقع میگم فدای سرم جونم سلامت 

زیاد غصه اینجور چیزا نمیخورم

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
خیلی وقتا پیش اومده چیزای با ارزشم شکست یا مثلا حتی رفتم جایی ماشینمو سالم پارک کردم برگشتم دیدم یکی ...

چقد خوب من انقد بهش فکر میکنم و خودمو سرزنش میکنم کلافه میشم

گلم اینا که چیزی نیست. هر وقت اینجور شد بگو فدای سر خودم و خانوادم. ضرر به جونتون نخوره. 

میدونم خودمم از این رفتارم بدم میاد دست خودم نیس همش فکرم میره سمتش 

ممنون عزیزم آمین

نه من اینطور نیستم

آرامشم برام مهم تر از وسایل خونه هست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من خیلی کم پیش میادظرف وظروف بشکنم ولی وقتی هم شکست اصلا قدیه ارزن اگه عین خیالم باشه میگم فدای سر ب ...

خدا حفظشون کنه بچه های گلتو اره باید رو خودم کار کنم 

ن من هیچ وسیله ای باعث حال بدم نمیشه البته اگر برا خودم باشه

خیلی خوبه اینجوری میدونم این اخلاقم فقط خودمو اذیت میکنه