2777
2789
عنوان

قارچ مو

188 بازدید | 23 پست

سلام دوستان پوست سر دختر 3سالم وسط سرش پوسته شده یکم زخمه خشکه  دلیلش کسی میدونه زیاد حموم نمزاره ببرمش موقع حموم چون خیلی وحشتناک گریه میکنه بنظرتون دلیلش دیرحموم کردنشه؟ 

قارچ مو چطوریه؟ سرش پوسته پوسته شده یعنی؟

نمدونم والا گفتم شاید دیر ب دیر حمومش میبرم اینطوریه ولی باز میترسم قارچی چیزی باشه فقط یه قسمت کوچک یکم پوسته مثل شوره زخمم شده نمیدونم میخارونه یا همینجوری زخم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش دکتر ببین چی میگه شاید سرش به جایی خورده دردش میگیره چون خودمم همینجوری شدم بعد چند روز ار ضربه خوردنسرم موقع حموم درد می‌گرفت.سرشو با کف دست آروم آروم ماساژ بده ببین بازم اذیته.بهترین کار اینه که ببریش پیش متخصص پوست ومو

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نمدونم والا گفتم شاید دیر ب دیر حمومش میبرم اینطوریه ولی باز میترسم قارچی چیزی باشه فقط یه قسمت کوچک ...

خب عزیزم دکتر ببرید اگر مشکوک شدین

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

آخی موقع حموم خیلی گریه میکنه؟؟ پس ببرش دکتر طفل معصوم رو  ایشالله زودتر خوب بشه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

آخی موقع حموم خیلی گریه میکنه؟؟ پس ببرش دکتر طفل معصوم رو    ایشالله زودتر خوب بشه

از بچگی از حموم میترسه با اینکه کلی اسباب بازی میبرم حموم میگم بازی کن ولی وقتی موقع حموم بشع باز جیغ گریه 

اگه حمومش به فاصله 5 روز یا بیشتر دقیقا بخاطر همونه

اره بعد 10روزه🥲😅بخاطر اینکه خیلیی وحشتناک گریه میکنه جیغ  میکشه نمیتونم تحمل کنم گریه کنه بعد ده روز بزور میبرمش

از بچگی از حموم میترسه با اینکه کلی اسباب بازی میبرم حموم میگم بازی کن ولی وقتی موقع حموم بشع باز جی ...

کم کم روی سرش آب بریز یا اینکه یه ظرف آب رو بهش بده بگو بریز روسر عروسکت بعد بگو حالا بریز رو سر خودت.بعضی بچه ها کوچیکند اینجوری اند حموم هم زیاد طول نده خسته نشه از حموم 

اره بعد 10روزه🥲😅بخاطر اینکه خیلیی وحشتناک گریه میکنه جیغ  میکشه نمیتونم تحمل کنم گریه کنه بعد ...

پس صد در صد بخاطر همونه رشد موهاشم احتمالا کنده

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
کم کم روی سرش آب بریز یا اینکه یه ظرف آب رو بهش بده بگو بریز روسر عروسکت بعد بگو حالا بریز رو سر خود ...

اگ بزاره پنج دقیقه هم طول نمیکشه ولی این مدل امتحان نکردم ان شالله امتحان میکنم ممنون گلم

اره بعد 10روزه🥲😅بخاطر اینکه خیلیی وحشتناک گریه میکنه جیغ  میکشه نمیتونم تحمل کنم گریه کنه بعد ...

۱۰روز خیلی دیره بچه منم آب بازی رو دوست داشت ولی یه مدت روسرش آب میریختی گریه میکرد بعد کم‌کم خوب شد خداروشکر

پس صد در صد بخاطر همونه رشد موهاشم احتمالا کنده

دقیقا مثلا خواهرش خداروشکر موهاش رشدش تو موقع خوب بود خودش هم کم پشته هم کم رشد😅مرسی گلم بابت راهنماییت 

دیروز وضعیت سرش دیدم بردمش حموم خوب بود تا امروز دیدم باز پوسته است ان شاالله زود خوب بشه

اگ بزاره پنج دقیقه هم طول نمیکشه ولی این مدل امتحان نکردم ان شالله امتحان میکنم ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزم زودبه زودتر ببری چون موهاش خیلی چرب نشده زودترم تمیز میشه.